發新話題

[認真] 點先知自己有冇鐘意對方?thx

引用:
原帖由 levistone 於 1-11-2011 17:25 發表
您點問,人地點答?

話約左人唔得閒您都仲有機會,就咁話唔去咩都冇再講,您就真係冇運行了

好耐.. 唔太記得當時點講, 不過記得好似係因為返學...

引用:
原帖由 EF66-1192 於 1-11-2011 06:57 發表

頂…樓主冇中,我幾乎中曬…
哈哈
你去5去馬
09" Giant TCR2

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

琴晚又同佢&三個女性朋友一齊食飯, 我同都早過其他人到, 等緊過程都有講有笑, 不過都係我目前工作多.  本來想帶返去講下佢個邊, 但係好快又好似無咩咁又比佢拉返去我工作話提.

另外想問問意見:-

1. 去佢屋企附近等佢收工, 因為我同佢住得好近, 機本上都係同路, 過程中同佢講.
2. 約佢出黎睇戲食飯之後同佢講.
3. 用sms... (e個個人都唔想... 但係怕直接係佢面前講會嚇走佢...)

請師兄們指點!

引用:
原帖由 Anonymous 於 2-11-2011 14:37 發表

1. 去佢屋企附近等佢收工, 因為我同佢住得好近, 機本上都係同路, 過程中同佢講.
3. 用sms... (e個個人都唔想... 但係怕直接係佢面前講會嚇走佢...)

請師兄 ...
個人認為...個關係未去到可以表白。。
係咪應該比多d時間去深 入了解下呢。。
係咁搵機會去見佢,陪下佢傾下計,睇下佢接唔接受你先..

引用:
原帖由 Anonymous 於 2-11-2011 14:37 發表

請師兄 ...
同意 levistone 兄
都係暫時唔好講
做多d單獨約會, "琳"佢既動作先

戀愛最美好的時候就是瞹眛的時候

唔想再等喎! 我同佢都唔係細, 而且工作上共事左2~3年, 一直都忍住!

引用:
原帖由 Anonymous 於 2-11-2011 15:02 發表
唔想再等喎! 我同佢都唔係細, 而且工作上共事左2~3年, 一直都忍住!
咁一於等你 report 啦
成功好, 失敗好

大家應該都好想知道

不過目前睇,失敗多

引用:
原帖由 Anonymous 於 2011-11-2 15:02 發表
你係想人地直接SAY NO 啫下話. 幾時都得啦.

UNDER DEVELOPING

講真... 我都認為死緊... 最惡劣係朋友都無得做...

引用:
原帖由 Anonymous 於 2-11-2011 15:02 發表
但觀乎女方表現,佢最多都係做朋友多個做情人喎

引用:
原帖由 gtoray 於 2-11-2011 14:58 發表

同意 levistone 兄
都係暫時唔好講
做多d單獨約會, "琳"佢既動作先

戀愛最美好的時候就是瞹眛的時候
諗返係那些年既瞹眛時候又真係幾值得回味既

引用:
原帖由 kimkileo 於 2-11-2011 16:29 發表

但觀乎女方表現,佢最多都係做朋友多個做情人喎
或者係姊妹...

引用:
原帖由 Anonymous 於 2-11-2011 16:46 發表

或者係姊妹...
可能連呢個機會你都冇呀

似乎比人出買左... 無言告終...

發新話題