28 12
發新話題

豬X標249

豬X標249

己入手...(para板)...手感一流...我遲D放埋D相上黎俾大家睇睇....但真係幾重

想問上彈方式係....?

爆散佢....影相
本來無一物, 何處惹塵埃

引用:
原帖由 gtoray 於 30-1-2007 05:42 發表
想問上彈方式係....?
要用個好細既制上彈

引用:
原帖由 忽必烈 於 30-1-2007 05:47 發表

要用個好細既制上彈
即係好似 top, za 咁?

改同步/聲控上彈啦
射擊之道: 起射線上,無情,無欲,無念.射不動心.有欲之射,必成濫射;無欲之射,方成精射;無射之射,是為至射也.

引用:
原帖由 忽必烈 於 30-1-2007 05:47 發表

要用個好細既制上彈
改!!!!
本來無一物, 何處惹塵埃

回覆 #6 hwtang 的帖子

我也認同玩 249 這類槍, 最好改同步或聲控, 感覺都唔同啲, 非一般鏈匣或彈弓匣可感受到, 我當然唔喺指喪射喇

引用:
原帖由 14692 於 30-1-2007 13:12 發表

改!!!!
點改喎

引用:
原帖由 忽必烈 於 30-1-2007 17:08 發表

點改喎
將上鍊個條線駁埋落舊電度掛......
彈劾

M249.....你唔係英軍咩!?

引用:
原帖由 adrianyahk 於 30-1-2007 19:03 發表
M249.....你唔係英軍咩!?
L110A1...

引用:
原帖由 RoyalMarine 於 30-1-2007 20:28 發表

L110A1...
That is minimi....don't "fake" me....

UK army really use Para model ar...
射擊之道: 起射線上,無情,無欲,無念.射不動心.有欲之射,必成濫射;無欲之射,方成精射;無射之射,是為至射也.

引用:
原帖由 hwtang 於 30-1-2007 21:04 發表
UK army really use Para model ar...
GP M249 para model....

FN MINIMI para model

"come'on! we are using minimi,not that american' crap man!"

28 12
發新話題