16 12
發新話題

[others] 買gbb一問

買gbb一問

小弟未玩過gbb,想入反支黎打cqb,唔會打室外,就算打都係一年1-2場到!筆直2000到(要一槍一夾),最好支槍d blowback唔好咁弱雞~
請問各位師兄邊隻牌子is good?thx!

we g36
ghk ak47

請問g39c同g36c是否一樣?
and how much?
thx

引用:
原帖由 szekwan88 於 18-12-2011 21:23 發表
請問g39c同g36c是否一樣?
and how much?
thx
好似因為VVE拎唔到LICENSE既原故, 所以改左個名做G39出...
千五蚊多少少
縮縮北行鳥 =口=

thx!
我上次聽人講話we g39c d彈道唔穩定同埋唔太準wo~

g39k would be better, however if u choose to play cqb, i think m4 or scar....

引用:
原帖由 szekwan88 於 18-12-2011 21:42 發表
thx!
我上次聽人講話we g39c d彈道唔穩定同埋唔太準wo~
換左佢隻hop up有機會會好少少
如果唔鐘意vve系既槍,可以買ka既m4 gbb,二千左右
縮縮北行鳥 =口=

請問ka果支邊到重有得賣?

KSC MP9
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

we ak74u

引用:
原帖由 szekwan88 於 19-12-2011 06:38 發表
請問ka果支邊到重有得賣?
應該好多槍店都有既...但邊間確實有我就唔太清楚啦...
縮縮北行鳥 =口=

引用:
原帖由 nishi 於 19-12-2011 13:08 發表

應該好多槍店都有既...但邊間確實有我就唔太清楚啦...
但係KA個匣出曬名......
得2K budget...唔夠買匣

小弟比較like m4的外形,and我想加magpul pts d件,請問邊支好???
thx!

引用:
原帖由 szekwan88 於 19/12/2011 08:45 PM 發表
小弟比較like m4的外形,and我想加magpul pts d件,請問邊支好???
thx!
咁$2000一定唔夠!

引用:
原帖由 szekwan88 於 19-12-2011 20:45 發表
thx!
你想要Magpul件....不如買猪標的WOC x Magpul算吧!
不過...2K 唔夠買
最平的WOC Mapgul Kit都要二千四....不過要自己砌。
成品鎗要比多$600

16 12
發新話題