30 12
發新話題

[認真] 沉了船...

沉了船...

有冇人試過愛上"風塵"女?
有次去滾遇到佢,俾佢吸引左,之後又keep住聯絡,早排仲約出嚟食飯(真係食飯冇下文架)...
傾開計都知佢背景...都係為$$$為生活所以...亦知佢暫時唔會唔做呢行...
有人話呢d女仔好現實...惹唔過...其實家陣有邊個唔現實架...
家陣唔知點...又唔可以同身邊既朋友講...各位...俾d 意見我喇...

個d地方真愛難求 ~

你能夠包容到佢的過去嗎?
好多時開頭可能話無事....到有一D事情發生....呢D可能就係一個特顯位了

掔係有愛過啦!

當每次北上尋歡時! 踏入大堂時坐入房時! 一排輪一排的(表面望落!)可愛又naive既女孩子時! 你會比她們衣著, 面孔, 身形深深吸引住! 每一個女孩子坐在身邊時都會深愛著她們.......玩要完畢後! 她們都會問我一條問題....... 你有家庭嗎? 有! ; 你喜歡我嗎? 喜歡! ; 我永不界意你有家庭, 我只想做你女朋友? 我不想做你男朋! ; 你可以給我電話嗎? 不可以! ; 我只會說! 唔Nike你就唔幫襯你啦又唔會比今多Tips你啦! 幫襯完你咪唔Nike你邏! Bye Bye .......

歡場(99.999%)無真愛! 我只係見過一個朋友可以同一個大6妹(歡場女子ma-ma-shan)過人世! 但係同香港妻子離婚(因為條大6妹比錢找同鄉表哥係香港意圖強姦佢太太! 為太太人生安全只好就範 ! )

入大場玩完就算! 家下自由淫! 分分鐘撳你門鐘

講正經!

你最好唔好去馬!

1) 你識佢既時喉以知道佢係(雞)! 女仔天生唔想比佢深愛既男人知道佢因$去買肉! 大家fighting時! 如果你講一聲(雞)! 你出去同別人訓呀! 好Hurt呀!
2) 當佢做你老婆時! 佢會好驚! 信你唔過! 乜都係從$$$想起! 你會好辛苦!
3) 你唔知佢有冇病! 家庭背景.....都會有??????

回覆 3# 的帖子

我都唔敢講一定可以......
家陣見到d人講佢...我個心都會"那"住痛......

要知頂唔頂得順好簡單,你諗吓如果你上數字網見到啲巴打對佢啲包交,講到如何含吹奶啜,對波如何有彈性好揸手,上下pink定黑,九淺一深女上男下騎功了得.....你估你頂唔頂到吖??仲未計如果有豬朋狗友唔知頭唔知路同你講啱啱上完好服務,係兄弟先介绍比你去玩.....你又點呢????

引用:
原帖由 jerry67 於 19-12-2011 16:27 發表
有冇人試過愛上"風塵"女?
有次去滾遇到佢,俾佢吸引左,之後又keep住聯絡,早排仲約出嚟食飯(真係食飯冇下文架)...
傾開計都知佢背景...都係為$$$為生活所以...亦知佢暫時唔會唔做呢行...
有人話呢d女仔好現實 ...
都有聽過話呢d 女仔好叻講故仔
個個都話唔會再做... 但隨時可以為左錢再次出賣肉體

我勸師兄唔好去馬嘞.......唔係人人都接受到嫁他朝有日到你接受唔到就仲鑊
[永遠不忘 R.I.P 13-12-10 ]

單單清咪好囉,玩感情?死得

唔好留手尾喇..聽樓上d師兄講啦! 放下啦...

下次滾又遇過件正d 既.

UNDER DEVELOPING

o係歡場入面開心過,出左歡場就算,佢地周邊都龍蛇混雜,要搞事上o黎,你輸蝕咋
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

多謝你地, 其實自己心裡都好明白, 如果踩入去, 將來可能要面對一大堆難以想像既問題...
唉...點解要偏偏係呢d 地方遇到佢...

歡場無真愛,勸君莫等待

回覆 1# 的帖子

睇個題目,以為上錯網去咗數字網!沉船E家嘢比玩槍貴好多!我由1987年買猪仔入大陸長駐,啲囡囡由果時嘅70後至上星期嘅90後!真係見盡唔少〝可歌可泣〞嘅故事!都係果句:由錢開始!由錢結束!歡場囡囡都是缺錢的人!有能力的話,幫人一把!但千萬小心!因沉船E家嘢都幾傷架!
據多年經驗,C-Hing嘅囡囡叫咗你幫佢換手機未呀!如果未,尚未沉喎!因後面嘅要求好似行緊ISO咁,有天書跟架!

30 12
發新話題