25 12
發新話題

My friend wants an explanation for his ban

My friend wants an explanation for his ban

又黎料?

唔好又partner 又 Tyler 又 Maxwell啦...
你依家已經有新account.....

佢又攪咩呀

[永遠不忘 R.I.P 13-12-10 ]

I agree.

militarygamer 這帳號被ban已不是 "recently" 的事
還是你在說其他分身帳號?

有錯就認,認就要改,開分身只是逃避問題,根本不是改

話說回來,在CGF貼廣告是犯版規的事,況且你的注冊email.....
你根本不是有誠意去尊重別人論壇,CGF又何需正視你的問題?

引用:
原帖由 Valkyrie 於 4-1-2012 18:10 發表
militarygamer 這帳號被ban已不是 "recently" 的事
還是你在說其他分身帳號?

有錯就認,認就要改,開分身只是逃避問題,根本不是改

話說回來,在CGF貼廣告是犯版規的事,況且你的注冊email.....
你根 ...
(去望左一下佢個email)
咁討厭仲黎做乜啊

To be honest, he's s**k,need to be eliminated

你果位「朋友」個名有幾假
10分最假我比16分

閣下上次個搞笑分享 account 都仲用得的

http://civiliangunner.com/cgf/vi ... ight=%2Bsnowleopard

睇完佢既歷史!呢到有冇精神科醫生可否幫下佢

家下好多呢類神經八十後!佢寫"My partner ....Chax .......?" 係咪佢床上partner?

想揾食! 行遠啲啦!

張興裕
目前約24至25歲
學歷報稱自已讀過香港城市大學同雪城大學
同時又稱曾居於內地
並有內地學歷同當地政府部門實習經歷
2010年12月27時曾表示自己唔識煮飯與及維修電腦同家電
一年前去左台灣
聲稱考上研究院但自行放棄學位求職
截至2011年9月17為止仍然無業
另外仲聲稱自己有美國國藉同中華民國身份證
最近嘗試發展兩岸書藉買賣

我想問,以上嘅資料有無問題?

引用:
原帖由 sunny2014 於 5-1-2012 01:53 發表
張興裕
目前約24至25歲
學歷報稱自已讀過香港大學同雪城大學
同時又稱曾居於內地
並有內地學歷同當地政府部門實習經歷
2010年12月27時曾表示自己唔識煮飯與及維修電腦同家電
一年前去左台灣
聲稱考上研究院但 ...
冇問題呀
好多傻佬都係咁講架啦

引用:
原帖由 tf141 於 5-1-2012 02:17 發表

冇問題呀
好多傻佬都係咁講架啦
我問緊被告,又唔係問緊你

引用:
原帖由 sunny2014 於 5-1-2012 02:21 發表

我問緊被告,又唔係問緊你
旁聽者請勿於法庭上發言
對唔住呀法官大人

25 12
發新話題