28 12
發新話題

今天我告白失敗了~

今天我告白失敗了~

今天我告白失敗了~
但是又好似無咩事.....為什麼呢?
有無師兄試過呢?

無咩事可能係因為你一早都心裡有數?

好耐之前都有心理準備......可能係預咗衰......所以......
嗚嗚嗚!
美女追不到....可能小弟太電車了.......

做你就唔好後悔, 後悔你就唔好做

唔關樣既問題, 關你夠唔夠膽, 同佢有冇目標事
我生得聰明得罪你咩!!!

引用:
原帖由 peter195 於 5-2-2012 22:32 發表
今天我告白失敗了~
但是又好似無咩事.....為什麼呢?
有無師兄試過呢?
因為你唔太愛佢吧
[永遠不忘 R.I.P 13-12-10 ]

引用:
原帖由 ~~方~~ 於 5-2-2012 22:41 發表
做你就唔好後悔, 後悔你就唔好做

唔關樣既問題, 關你夠唔夠膽, 同佢有冇目標事
咁我後悔的是3年前無表白......當年小弟係毒L同電車......
但這幾年來一直都有同佢聯絡~

有冇咁長情呀?

引用:
原帖由 gtoray 於 5-2-2012 22:50 發表
有冇咁長情呀?
阿公......小弟我真的是長情啊
奈何三年前無膽表白,現在衰了只能說自己「活該」!  

引用:
原帖由 peter195 於 5-2-2012 22:48 發表

咁我後悔的是3年前無表白......當年小弟係毒L同電車......
但這幾年來一直都有同佢聯絡~
三年都唔=您好愛佢~
會唔會係您冇咩女仔朋友所以先以佢為目標~

引用:
原帖由 Waterter 於 5-2-2012 22:55 發表

三年都唔=您好愛佢~
會唔會係您冇咩女仔朋友所以先以佢為目標~
其實.....又好似唔係.....係三年來無膽表白......
現在只能說句:「活該的電車!

引用:
原帖由 peter195 於 5-2-2012 22:54 發表

呢個世界好大..........擴大社交圈子..........等如加大機率

引用:
原帖由 peter195 於 5-2-2012 23:00 發表

其實.....又好似唔係.....係三年來無膽表白......
現在只能說句:「活該的電車!
天涯何處無咸書~~
大把囡囡等緊您~
電車唔係罪!

係過去睇下就知呢個世界有幾好
http://www.civiliangunner.com/cg ... o=lastpost#lastpost

引用:
原帖由 peter195 於 5-2-2012 22:54 發表

咁只係因為你冇貨je

無咩野 .... 咪幾好 !!

28 12
發新話題