發新話題

未必適合不喜太空槍及完美主意人仕, 不喜勿插 - DIY 5.1用COMP (?) 頭

係一之好既IP槍,幾乎無㷛Back咁滯

此物,只可遠觀而不可褻玩及遠睇跨啦啦,近睇_街啦....

引用:
原帖由 navyjaa 於 4-3-2012 22:46 發表
老二的.... 神獸 咁日 CQB 大發神威 !!
今日的確係比之前幾次出game體力好好多, 畢竟休息左兩日.

引用:
原帖由 tango1997 於 4-3-2012 22:58 發表
係一之好既IP槍,幾乎無㷛Back咁滯
期實e方面我又可以接受到喎! 自問手感上亦ok~ 因為此終比較liky d重d ga槍~

因為屋企人強烈反對 & 不滿, 今次可能會係最後作品... 槍頭本身已經有planning, 但係似乎唔可能再去完成... 遺憾...

專為e支hi capa而小改造ga鬼王改:-

只可以話, 個鬼王有機會比我打磨一下 & 上色一次, 見得人...

支槍blow得十分軽、十分定,簡直定過抬炸彈!其實老二堅持DIY既精神真係值得一讃!佩服也....話時話.... 個後照門裝實咗味呢?最絶妙係槍咀上面前準星後面可裝電筒....

Happy shooting!
超齡GAME友/適齡鎗人一個
工作:20年專業舞台EVENT LIVE SHOW 製作導演、監製,廣告、MTV、宣傳片(VIDEO及PHOTO)攝影製作人。

引用:
原帖由 於 5-3-2012 20:32 發表

呢個係一個極壞的消息...雖然怪老二你成日做埋d古古怪怪野...但你肯自己去做d你自己鐘意做的成品出黎..確係令人非常佩服.
多謝L sir...

今日... 終於都開左面條...

不過會唔會深d好睇d?

引用:
原帖由 faihk 於 4-4-2012 20:42 發表
今日... 終於都開左面條...

不過會唔會深d好睇d?

https://fb ...

依家咁...要 cut埋條管先合理喎?

引用:
原帖由 gtoray 於 4-4-2012 20:49 發表

依家咁...要 cut埋條管先合理喎?
唔要!

引用:
原帖由 faihk 於 4-4-2012 21:18 發表

唔要!
sosad..... 變左畫蛇添足

引用:
原帖由 gtoray 於 4-4-2012 21:48 發表

sosad..... 變左畫蛇添足
cut左外管, 前節內管會無野保護喎!

引用:
原帖由 faihk 於 4-4-2012 21:55 發表

cut左外管, 前節內管會無野保護喎!
要Cut 就cut埋內管啦....頂

發新話題