36 123
發新話題

[others] del

del

del

哇...千夫萬喚始出來...

m4匣???
09" Giant TCR2

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

GBB BOX........可惜憬用M4匣

不過後座力好似冇乜咁
但係創意加分

老實講, 我唔識欣賞....

小弟禺苯......只見到G......看不到BB......
M4匣也相當(別致)、

用M4匣就唔係P90啦

䁫!

p90外型既m4?!

有咩特別? 又唔係blow back又用M4匣. 奇奇怪怪.
想要就俾銀.
又想要又嫌貴你買玩具算喇.
好多嘢, 無錢就無得玩. 就係咁簡單.

試驗版啫, 呢場game 小弟有打

單係手工, 創意足以俾
不明白何解有如此劣評, 此風氣繼續落去,
遲早高手們有好嘢都唔會分享

"The tree of liberty must be refreshed from time to time with the blood of patriots and tryants"   Thomas Jefferson

我回想當年街場有個P9O叔叔(marui未出P9O果時)

toyTec p90改用馬記m16匣

偽君子!永遠虛偽!

引用:
原帖由 larrygiggs11 於 2-4-2012 08:29 發表

單係手工, 創意足以俾
如果真係好嘢, 再寸嘴都唔敢出聲.
你試下有人vfc出mp5之前有人自己整左枝k仔連koffer, 睇下有無人彈?

係, d嘢係有唔同. 好Unique.
不過好多時唔同唔代表就係好囉.
正如你俾心機唔代表就會做得好咁解.

而定d人成日覺得係自己diy, 係肯去與別不同就一定會有正面回響.
此風氣繼續落去,
遲早唔會再有高手.
想要就俾銀.
又想要又嫌貴你買玩具算喇.
好多嘢, 無錢就無得玩. 就係咁簡單.

引用:
原帖由 larrygiggs11 於 2-4-2012 08:29 發表

單係手工, 創意足以俾
n年前, 有人將gas版 p90改做 aeg, 仲要用返 p90 mag
早年前, 有人自改 gbb 版 sr25
大家都驚為天人

今日, 有人將架紅van改左做的士
雖然有心機有創意, 但不是人人會讚好的
何不接受讚美之餘看一看批評者的內容

又例如一餐飯, 無論你用足7日準備1日去煮
欣賞那份心機同創意係一回事, 最終唔好食就係唔好食, 冇可能夾硬比個米芝蓮3星佢

36 123
發新話題