發新話題

[認真] 北韓正式宣布 即將把南韓變焦土

引用:
原帖由 1233 於 24-4-2012 12:59 發表
佢夠南韓打先算啦!
其實只要北韓“放水“首爾即玩完....

http://zh.wikipedia.org/zh-tw/%E6%BC%A2%E6%B1%9F_%28%E9%9F%93%E5%9C%8B%29
鵰。豹。狸。獅。狒

"聖戰" 2字可以在共產主義地方使用?

引用:
原帖由 Vindicator 於 24-4-2012 13:07 發表
北韓一打立即亡國
我驚O的北韓士兵一去到南韓/前線即刻全軍覆沒..

因為個個變晒節向南韓投降

引用:
原帖由 亞爾多 於 24-4-2012 13:49 發表
一切都跟著homefront的劇本走
都好呀, 蝦下美國佬

引用:
原帖由 ayaka 於 24-4-2012 18:25 發表

都好呀, 蝦下美國佬
統一亞太地區喎

引用:
原帖由 starfox 於 24-4-2012 15:56 發表
"聖戰" 2字可以在共產主義地方使用?
北韓名義上共產姐
基層邊有權利, 真係共產就唔會餓死咁多人, 班高官大魚大肉, 人民食草根樹皮都唔掂
根本係鐵腕管治

美國佬成日收靚
依家自己經濟唔掂重要去擔心其他人

北韓D囡攻番落南韓..................見蕉就担...............到時D水密桃多到成地都係.................讓男韓變成蕉桃樂園

引用:
原帖由 tango1997 於 24-4-2012 18:33 發表
北韓D囡攻番落南韓..................見蕉就担...............到時D水密桃多到成地都係.................讓男韓變成蕉桃樂園
爭O的笑瓜我

引用:
原帖由 tango1997 於 24-4-2012 18:33 發表
營養不良 骨杉杉 到時你重食唔食

引用:
原帖由 一舊水 於 24-4-2012 18:29 發表

北韓名義上共產姐
基層邊有權利, 真係共產就唔會餓死咁多人, 班高官大魚大肉, 人民食草根樹皮都唔掂
根本係鐵腕管治
係共同 _ _ 剷

引用:
Tango 兄完美詮釋了蕉桃攻略!!

引用:
南北韓統一

偽君子!永遠虛偽!

金正恩見到南韓女會唔會起勢不停發炮
09" Giant TCR2

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

引用:
原帖由 Vindicator 於 24-4-2012 19:46 發表
金正恩見到南韓女會唔會起勢不停發炮
請特工拐走佢地

發新話題