發新話題

人工智能汽車

人工智能汽車

強國野咼!

雷神系統- 高智能方程式
學識 素養 價值觀

勞心者治人
勞力者治於人
治於人者食人
治人者食於人
天下之通義也

假的
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 rho837 於 11-1-2016 17:41 發表
強國野咼!
明顯係寶島

哦!寳島! 明白!

引用:
原帖由 Hamlet 於 11-1-2016 14:08 發表

師兄禾乜都睇唔到.
FBC1

如果真的有此一日,我一定拆除佢.否則比佢激死 Thx for sharing

全人工智能車! 應該有排唔會有! 一但發生交通意外! 保險公司點賠! 人為定系統誰一方負責!

我好記得好細o個時屋企買左架Renault, 架車識講野, 當時真係非常科幻..
慣左就只覺得佢好Q煩, 乜都噏一餐...

引用:
原帖由 loveless 於 12-1-2016 14:24 發表
我好記得好細o個時屋企買左架Renault, 架車識講野, 當時真係非常科幻..
慣左就只覺得佢好Q煩, 乜都噏一餐...
當年坐過架第一或第二代HONDA ACCORD見到錶板中央有個車形平面圖顯視器! 冇關好門會有紅色門打開亮燈着住及BIT BIT聲! 過100km公里車速會有DIN DIN DUN DUN音樂聲! 有冷氣! 司機坐位有電動窗門! 當時嘩! 星期一回學校向同學仔講述! 全班同學笑足我一日話日本車點會咁先進!!! 有個同學仔個爸爸係做某鄉新個司機! 有時會揸架勞屎內屎來接放學! 呢個同學仔笑得最大聲話(勞屎)都冇既設備! 架日本車點會! 如果架日本車有的話! 架勞屎咪識飛!

個天為我平反! 有一天有位叫呀朱SIR揸左架ACCORD翻來! 個個見到我冇講大話! 個個不出聲當冇事發生! 我笑全班係牛屎仔! 成個學期冇人很彩我! 坐我身旁個位女同學係校花! 好多麻甩仔都想追佢! 她見不平就出手幫我! 她要來我屋企做生日(即係放學上來我屋企坐半點鐘個隻), 問埋其他幾個同學仔一齊來玩! 咁就擺平了件事!

今天大家四澈東西! 十年前見過個位校花! 一個肥C9一早嫁個臺灣醫生及生左三件移民美國! 大個件都幾年前结婚.......!

其實科技一早以經好有創意! 到今天不是什麼新奇!

屋企部雙門。。。雪櫃,未關好個門都會有嘟。嘟。嘟。嘟聲。
---
全屋最高科技應該都係部雪櫃。

發新話題