發新話題

打得好!

引用:
原帖由 Tango1997 於 12-10-2015 23:57 發表
個人覺得。。。一係唔打。。。一係打死佢。。。講完
先唔討論動機... 唔生唔死仲慘過死
學識 素養 價值觀

勞心者治人
勞力者治於人
治於人者食人
治人者食於人
天下之通義也

[quote]原帖由 rho837 於 12-10-2015 21:25 發表
以前我有個親戚

引用:
原帖由 Lolanto 於 13-10-2015 00:20 發表
[quote]原帖由 rho837 於 12-10-2015 21:25 發表
以前我有個親戚
打左成段唔見晒啲字,編輯過後都仲係咁

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 12-10-2015 21:51 發表

禾唔信。
我親戚有前科!再加上對方都係有錢人!

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 12-10-2015 20:50 發表

不酒不賭不嫖咁咪即係我
哦........
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 Lolanto 於 13-10-2015 00:23 發表

呢期都係咁, 好似遇到有某些combination的字就出事
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 Lolanto 於 13-10-2015 00:23 發表

要先保持冷靜,之後按「上一頁」,之後copy 番段千字文出黎先
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

引用:
原帖由 rho837 於 13-10-2015 09:10 發表

我親戚有前科!再加上對方都係有錢人!
吾係吾信你故仔,係吾信你咁乖
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 13-10-2015 10:40 發表

吾係吾信你故仔,係吾信你咁乖
有!我有次因小小交通意外!call左二十幾人到場聲援!叉小小出事!以後唔啦!

你都係睇錯我既回應呀。。。。

撞車要人聲援?!一工人市價五舊喎

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 13-10-2015 17:17 發表
你都係睇錯我既回應呀。。。。

撞車要人聲援?!一工人市價五舊喎
以前四舊! 但我免費!因為當時坐我隔離個位大哥哥係丁屋大X!有好多樣子可愛既弟弟!

吾係個飯就吾好惹個飯

Update:
【太陽報專訊】【本報訊】 貨車男司機日前在觀塘順天邨一間茶餐廳與食客「搭枱」食飯時,疑不滿食客將匙羹「舔完」試味後,再插落公用糖罐,雙方發生爭執,期間司機涉嫌將食客推跌,令對方腦部大量出血昏迷至今。司機被控一項傷人罪,昨解往觀塘法院提堂,暫毋須答辯。裁判官接納辯方指被告或出於自衞,而他事後留下姓名及電話號碼給保安,令警方可迅速聯絡他及將他拘捕,認為他潛逃風險低,批准他以二千元保釋至十月三十日再訊,以待警方進一步調查,但下令他期間不得踏足順天邨。

頭髮染成紅色的被告梁寶鈿(四十六歲),被控於十月十日在順天邨天權樓的萬順茶餐廳外,非法及惡意傷害男子黃文權(五十八歲)。

控方反對被告保釋,指案發時事主雖揮拳打被告在先,但之後兩人互毆,事主之後衝向被告,被告避開但將事主推落地,他在警誡下承認有還手打事主。控方指事主若傷重死亡,將會更改控罪。案件編號:KTCC 4811/15

《河湟有感》司空圖

呢鋪仲唔係. 幾廿歲人都唔化
學識 素養 價值觀

勞心者治人
勞力者治於人
治於人者食人
治人者食於人
天下之通義也

火遮眼不分老幼

《河湟有感》司空圖

引用:
原帖由 rho837 於 13-10-2015 16:33 發表

有!我有次因小小交通意外!call左二十幾人到場聲援!叉小小出事!以後唔啦!
上校師兄,請問你揸咩類型或牌子車?如能提供車牌仲好,我揸車見到必讓。
FBC1

發新話題