發新話題

Bell PSG-1 開紙箱文 - 都真係乜戀都係膠~

引用:
原帖由 cato 於 14-7-2012 23:38 發表
成支書局槍咁喎
怪老頭, 攞D咁既錢黎花呀, 不個見你又好開心好滿足
一般人真係莫明奇妙
人家以前都對PSG1好有愛嗎~ 今次又平~ 又有得玩~ 改似乎又唔成問題~ 點會唔開心~

引用:
原帖由 faihk 於 14-7-2012 23:42 發表

人家以前都對PSG1好有愛嗎~ 今次又平~ 又有得玩~ 改似乎又唔成問題~ 點會唔開心~
我好期待你既慘淡收場~

引用:
原帖由 gtoray 於 14-7-2012 23:46 發表
我好期待你既慘淡收場~
我就話唔會! 呀輝! 如果唔得早D開聲! 我唔信邪~我黎!~~

垃圾一支∼∼∼∼

引用:
原帖由 mic_hk 於 15-7-2012 03:06 發表

我就話唔會! 呀輝! 如果唔得早D開聲! 我唔信邪~我黎!~~
E種程度細佬我自己黎應該夠~ 未洗Mic師兄出手喎~

引用:
原帖由 aramua 於 15-7-2012 11:08 發表
垃圾一支∼∼∼∼
難講

真係一支好按膠的鎗

引用:
原帖由 faihk 於 14-7-2012 23:42 發表

2手街大把好野啦

我都有一支psg1,買左起碼15年了。。。

我當年買果陣都未過2千一支。。。

同埋你呢個post絕對係解毒post,想買既我諗都已經縮晒沙了
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 faihk 於 14-7-2012 23:16 發表

成份一體過, 搖唔到喎! 外管前節就可能會, 但係目前睇無先啦!
marui果支就系前節同上身個接位虧-.-

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 16-7-2012 10:07 發表
2手街大把好野啦
我都有一支psg1,買左起碼15年了。。。
我當年買果陣都未過2千一支。。。
同埋你呢個post絕對係解毒post,想買既我諗都已經縮晒沙了
咁呢句又真喎~ 唔理改唔改到打得都好~
呢枝野真係唔小人一見到都已經縮晒沙喎!
係呀老二兄咁神心~ 想以佢既肉體黎試枝野真身!!

Psg1同當年雙象個枝我都有~ 不過兩枝都比我改到面目全非~
引用:
原帖由 aramua 於 15-7-2012 11:08 發表
垃圾一支∼∼∼∼
就算係都唔好咁大聲! 一個唔好彩比呢枝肉野打死咁就連垃圾都不如!!

努力呀....老二兄.....

HAPPY SHOOTING!
超齡GAME友/適齡鎗人一個
工作:20年專業舞台EVENT LIVE SHOW 製作導演、監製,廣告、MTV、宣傳片(VIDEO及PHOTO)攝影製作人。

改個PTW波箱落去拉,然後報團打game....我係咪好黑心呢

SSP 入貨???

老二兄~ 改好味呀?
做乜無聲無氣?

引用:
原帖由 mic_hk 於 25-7-2012 12:58 發表
老二兄~ 改好味呀?
做乜無聲無氣?
先攪緊個箱, 頭痛緊用唔用銀線好囉! 又唔會打11.1... 但係唔用又好似差咁D野咁...

發新話題