23 12
發新話題

感覺同女朋友既關係漸漸惡化

感覺同女朋友既關係漸漸惡化

我好愛佢 佢好愛我

但係我地成日都有小問題磨擦我地之間既關係,漸漸咁 我地既關係就大不如前

佢成日話我唔夠浪漫,做唔到D咩好MAN好感動既事,又成個細路仔咁

以上我都承認,我都好想令佢對我另眼相看....

我好愛佢 佢好愛我

但日常生活相處上 仍然好多小問題發生...

年紀是二十出頭?
你地一齊幾耐啊?

愛情唔淨只有甜亦有酸苦
衝突一定會有,要睇下兩者能否有包容共存

兩性相處,在乎包容。
唔會有永遠的激情及浪漫。
所以有D人如果拍拖大耐都唔結婚....就會散。

引用:
原帖由 Anonymous 於 17-7-2012 03:57 發表
我好愛佢 佢好愛我

但係我地成日都有小問題磨擦我地之間既關係,漸漸咁 我地既關係就大不如前

佢成日話我唔夠浪漫,做唔到D咩好MAN好感動既事,又成個細路仔咁

以上我都承認,我都好想令佢對我另眼相看....

...
我結左婚8年,我覺得唔係有問題就唔可以維持感情,一世人幾多個十年,可以遇到無數問題,可以有無數分歧,係唔係咁就代表關係一定有問題?我又覺得唔係,既然你愛佢佢又愛你,點解有問題果陣大家唔張就下?

我之前同條女sms
平時私底下出街,但係都係sms多
班同學都唔知
依家sms到悶,差唔多散咁

引用:
原帖由 Anonymous 於 17-7-2012 12:17 發表
我之前同條女sms
平時私底下出街,但係都係sms多
班同學都唔知
依家sms到悶,差唔多散咁
認真奉勸一句
中學生拍拖, 十個有九個衰收尾

一開頭講到幾咁認真, 話天荒地老愛一世之類好sweet既野, 到頭來一分手原來全部都係廢話.
同埋靠磨擦黎維持既關係係唔好既.

引用:
原帖由 一舊水 於 17-7-2012 14:42 發表

認真奉勸一句

一開頭講到幾咁認真, 話天荒地老愛一世之類好sweet既野, 到頭來一分手原來全部都係廢話.
呢個應該唔係樓主
Btw.你拍過拖未ga....

引用:
原帖由 gtoray 於 17-7-2012 14:46 發表

呢個應該唔係樓主
Btw.你拍過拖未ga....
就算未,每日一開fb比人地d閃光post洗到乾乾淨淨
所以話FB有如三台師奶台
一兩星期就大結局

引用:
原帖由 一舊水 於 17-7-2012 14:48 發表

就算未,每日一開fb比人地d閃光post洗到乾乾淨淨
所以話FB有如三台師奶台
一兩星期就大結局
睇左AV當做過?
吹水你至叻

兩個人一齊話冇磨擦就呃人

我同女王有拗撬 , 停一停, 諗一諗 , 自問係咪值得贏到盡

贏左場交 , 輸左段關係 , 值得嗎 ?

PS : 如果你係愛佢 , 自然有原動力值得你做D浪漫野

引用:

認真奉勸一句

HAHA 我地2個都唔係中學生啦

引用:
原帖由 於 17-7-2012 17:12 發表
兩個人一齊話冇磨擦就呃人

我同女王有拗撬 , 停一停, 諗一諗 , 自問係咪值得贏到盡

贏左場交 , 輸左段關係 , 值得嗎 ?

PS : 如果你係愛佢 , 自然有原動力值得你做D浪漫野
"自問係咪值得贏到盡"

我一直都係咁樣同自己講

引用:

認真奉勸一句

講少句野無人當你啞

我地係因為升學去左唔同校而轉淡

23 12
發新話題