26 12
發新話題

Gamo compact開箱

Gamo compact開箱

最後連佢都入手...

連啖罐仔一齊買~

開左兩個洞係用黎減力, 目前1.5J~

同兩支APS Compare, 佢係比較細支d!

相試吓影d鏜線, 但係衰左...

師兄你中左競技鎗毒好深

引用:
原帖由 RCman 於 3-11-2012 20:45 發表
師兄你中左競技鎗毒好深
係... 所以唔好比我再見到...

引用:
原帖由 faihk 於 3-11-2012 20:46 發表

係... 所以唔好比我再見到...
星星牌 PSS-300 幾好o架

引用:
原帖由 loveless 於 3-11-2012 20:57 發表

星星牌 PSS-300 幾好o架
無貨... 無貨... 無貨...

引用:
原帖由 faihk 於 3-11-2012 21:10 發表

無貨... 無貨... 無貨...
有耶
旺角警署對面耶
有2隻色耶

引用:
原帖由 loveless 於 3-11-2012 21:20 發表

有耶
旺角警署對面耶
有2隻色耶
間鋪叫咩先...?

發展特殊癖好~

請問係咪拉一下入氣打一下??

引用:
原帖由 gtoray 於 3-11-2012 22:10 發表
發展特殊癖好~
重口味特殊癖好~

引用:
原帖由 cato 於 3-11-2012 23:18 發表
請問係咪拉一下入氣打一下??
yes~ 但係每次只可以入一發.

中既一發就夠

老二兄:您識玩呢支嘢,軍醫真係為您鼓掌...
好好煉練習、好好運用......在十米距離內,呢支槍會比您玩過的任何一支6mm BB玩具手槍都要精準得多....
溫馨提示:呢枝係香港降火版,power較細,您用8.41gr =(0.5xg)鉛彈是太重了,初速可能太低,會影響射程,試下打d輕嘅4.8gr=(0.2xg) , 或5.2gr=(0.3xg)合金平頭彈,初速高番d應該好好多,不妨試下....

Happy shooting!

附件

4-11-2012 10:12

4-11-2012 10:12

超齡GAME友/適齡鎗人一個
工作:20年專業舞台EVENT LIVE SHOW 製作導演、監製,廣告、MTV、宣傳片(VIDEO及PHOTO)攝影製作人。

引用:
原帖由 T-800 於 4-11-2012 10:12 發表
老二兄:您識玩呢支嘢,軍醫真係為您鼓掌...
好好煉練習、好好運用......在十米距離內,呢支槍會比您玩過的任何一支6mm BB玩具手槍都要精準得多....
溫馨提示:呢枝係香港降火版,power較細,您用8.41gr ...
做乜教佢玩HP 。。。。佢玩WC刀夠哂玩啦

引用:
原帖由 tango1997 於 4-11-2012 10:20 發表

做乜教佢玩HP 。。。。佢玩WC刀夠哂玩啦
舉個例姐.... 呢兩種無鉛合金彈...好軽身,合法火力AIRGUN專用
Ps:不過打靶正路係應該用WC...
Happy shooting!

超齡GAME友/適齡鎗人一個
工作:20年專業舞台EVENT LIVE SHOW 製作導演、監製,廣告、MTV、宣傳片(VIDEO及PHOTO)攝影製作人。

26 12
發新話題