發新話題

[VFC] 真係來了...UMP

話說 GHK 出左2013版既PDW, 真的嗎
有咩新左呢...
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 2slow 於 26-2-2013 14:56 發表
話說 GHK 出左2013版既PDW, 真的嗎
有咩新左呢...
出左,係兩岸有開範文。
原來我個白字下身.....正正就係2013版用的

另外,支UMP做型我個人麻麻的.....有日係14樓見人試。
聲的確算大,不過聲響係膠撞膠果種感覺

膠聲問題,唔知ump又會唔會有導氣管位入彈弓?如果有就機會可以入彈弓:-D
我枝vfc g36導氣管通bolt,入彈弓俾bolt撞就唔同曬聲
但係鋁管軟,受力變形令導氣管機米咬唔實,之前用硬彈弓有fd話似ak聲,
日子長左就成個導氣座甩出黎,係護木內盪盪下
所以要入輕彈弓

引用:
原帖由 kenchan3037 於 26-2-2013 15:46 發表
膠聲問題,唔知ump又會唔會有導氣管位入彈弓?如果有就機會可以入彈弓:-D
我枝vfc g36導氣管通bolt,入彈弓俾bolt撞就唔同曬聲
但係鋁管軟,受力變形令導氣管機米咬唔實,之前用硬彈弓有fd話似ak聲,
日子長左就成 ...
師兄有無相睇下點改g36,唔該哂

引用:
原帖由 rik-rok 於 26-2-2013 18:09 發表

師兄有無相睇下點改g36,唔該哂
我都想知呀...Thx!!

回覆 139# 的帖子

導氣組分3大部份
1.扣外管的導氣座
2.隊入導氣座銀色罩
3.導氣杆連彈弓

加彈弓既位置係銀色罩同導氣座之間
我用緊筆芯彈弓
導氣杆彈弓會有D大力,可能要換左佢

回覆 142# 的帖子

兩連發好玩^^,幾時到貨?
你的日子如何,你的力量也必如何

引用:
原帖由 Stig 於 17-3-2013 22:32 發表
日版!

http://www.youtube.com/watch?v=D ... outube_gdata_player
日版=減力版

後座力睇落ok 喎
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

回覆 144# 的帖子

本身香港堆貨力水都唔大....上次測得1.08j

發新話題