發新話題

[KA] king arms gbb 彈匣問題

引用:
原帖由 4jai 於 25-3-2013 16:42 發表

回膛果下聲又真係幾好聽嘅
飛機頭仲可以舊化
我生得聰明得罪你咩!!!

hello 我都係ka gbb m4 , 用pro win 甲要+ 大力條尾通彈弓就得 ,我之前都係咁

hello 我都係ka gbb m4 , 用pro win 甲要+ 大力條尾通彈弓就得 ,我之前都係咁

引用:
原帖由 katietie 於 12-4-2013 17:35 發表
點解要加大力條尾通彈弓呢?

引用:
原帖由 4jai 於 13-4-2013 19:10 發表

點解要加大力條尾通彈弓呢?
唔夠力回鏜嘛
我用最薄buffer都得左

引用:
原帖由 gtoray 於 13-4-2013 20:07 發表

唔夠力回鏜嘛
我用最薄buffer都得左
原來是咁

因為我支井記都係用ka原裝彈弓,所以唔了解點解要再加大力

引用:
原帖由 4jai 於 13-4-2013 20:13 發表

原來是咁

因為我支井記都係用ka原裝彈弓,所以唔了解點解要再加大力
用ka匣唔洗搞
用prowin 同g&p先要呢

引用:
原帖由 gtoray 於 13-4-2013 20:56 發表

用ka匣唔洗搞
用prowin 同g&p先要呢
我就係用PROWIN匣KA回膛彈弓
不過PRO-WIN個出氣膠黑人憎D,支支槍順滑程度都唔同

我用憤怒的回鏜扭到最長,磨左少少出氣膠(PMAG),打到,但我驚會"sit"得快d(*槍係G&B M4 kit,happy gun buffer,PMAG. KA mag5洗汁,但係個甲井要磨)thanks

回覆 157# 的帖子

KA匣一壞就丟得落咸水海

完全係....KA匣有邊個唔漏氣.....無謂再花時間金錢佢修理吧!

引用:
原帖由 RCman 於 7-12-2013 09:23 發表
完全係....KA匣有邊個唔漏氣.....無謂再花時間金錢佢修理吧!
我諗我就係rc兄所講果D浪費時間嘅人………KA匣………我收咗2手18隻,用咗2隻嚟做零件,救咗16隻,玩咗年幾,死剩12隻…………

借位問下如果要拆M4匣個嘩佬,係咪要將個殼D pin打出嚟先呢?我有隻匣個嘩佬漏氣⋯⋯

回覆 163# 的帖子

即係比較大嗰粒唔洗打?

發新話題