發新話題

M9A1 開箱

引用:
原帖由 815001 於 15-7-2014 14:42 發表
上星期六到廣華街睇m9a1金身,入到間凹入玻璃門的長方形小地舖,見有槍套腰掛,心血來潮問舖員自己電話相中的腰掛,這舖有無其他低腰或脾掛選擇,店員介紹我一款Safariland低腰掛,我再三問店員會否買回家後裝不上, ...
地產鋪嗎?如果係嘅話樓主當果$160跌左吧啦,再去理論只會連車錢都蝕埋,
只怪你信錯左果位年青男店員嘅"專業"意見,唔好話退錢,成功要求佢換貨嘅機會都好微。

引用:
原帖由 geoprotex 於 15-7-2014 16:27 發表

地產鋪嗎?如果係嘅話樓主當果$160跌左吧啦,再去理論只會連車錢都蝕埋,
只怪你信錯左果位年青男店員嘅"專業"意見,唔好話退錢,成功要求佢換貨嘅機會都好微。
呢間鋪我blacklist左佢好耐,而且負面評論極多。

一般小弟去都係自己搵野買, 唔會叫佢地介紹

引用:
原帖由 815001 於 15-7-2014 14:42 發表
上星期六到廣華街睇m9a1金身,入到間凹入玻璃門的長方形小地舖,見有槍套腰掛,心血來潮問舖員自己電話相中的腰掛,這舖有無其他低腰或脾掛選擇,店員介紹我一款Safariland低腰掛,我再三問店員會否買回家後裝不上, ...
同當年凸袋"亞乜林"一樣執少少!一個火星一個地球點執!

Sale佬靠得住...

就算你落又點,通常當事實話冇講過!做sale最要一樣面皮要夠厚!

去莫c方番左D槍套!

偽君子!永遠虛偽!

引用:
個個都嗌靚姐前靚姐後果間?
見果間都好多負評 但果邊都仍然有好多人會幫靚姐講好說話

"曹操也有知心友,関公亦有對頭人。" :~)

引用:
原帖由 gtoray 於 2014-7-15 14:47 發表
我完全唔明你講乜...
M9a1
160蚊safariland??
Blackhawk??
應該係講緊果塊

UNDER DEVELOPING

引用:
原帖由 gtoray 於 15-7-2014 14:47 發表
我完全唔明你講乜...
M9a1
160蚊safariland??
Blackhawk??
$160買左塊Safariland低腰板,問過staff話Blackhawk鎗套都用到
番去一試之後自然就係唔啱裝啦…

M9A1版本金身來講 SD金身同Prime金分別
SD係美國版
Prime係意大利版

Prime同SD 各有各好

SD刻字比較好 Prime刻字粗左少少 但公差用料好過SD

有冇人知道鬼島出的鋼m9 香港有冇賣??
你的日子如何,你的力量也必如何

軍軍軍放咗一條鬼島M9喺門口,但等咗兩個月都未有貨

引用:
原帖由 geese-f-howard 於 19-7-2014 14:15 發表
軍軍軍放咗一條鬼島M9喺門口,但等咗兩個月都未有貨
滑碌碌,鈦金屬都係假

發新話題