62 12345
發新話題

朱香港AR 開箱, 38樓新增影片, 59樓新增成品刻字

朱香港AR 開箱, 38樓新增影片, 59樓新增成品刻字

好野當然要記得分享, 上次分享過AK,實力相信大家都認同 , 今次到AR系列

新開呢支有咩表現, 留返下面拆解

小弟答應過大家開箱咁緊係唔走數,不過和氣D傾比較好既, , 今次長話短說,歡迎集中研究討論
-----------------------

外表質感唔錯, 衰在冇刻字
槍身細節仿玩具少有現代版,非馬仔專用造型,做大部分marking冇bug存在,

全鋼前節,質感幾好 , 已換井井準星&RAS

鋼內件, 內部像真度不錯

鋼Bolt皮配膠飛機, 己打約一千飛

全行程,但略有D偷位

最後黎多2張
---------------------------

個人評價只當參考, 影片後補

外表 8

造型 8.5

像真 8

質感 8

實淨 9

耐用 9

後座力 8 (空槍)

ROF ?(打順左而家好似有D時快時慢 )

氣化 8.5 (推超過300克煲&buffer都算順)

射程&準度 不明 (冇拎過落場試唔到sorry)

升級 ? (冇咩好升級,原廠建議原裝)

刻字 0

價錢 5 (做埋馬仔花加八條紅衫魚 )

零件價錢 9 (好平,幾十蚊擊鎚,2xx鋼煲  )

其實我最唔滿意係冇馬仔, 其次係個ROF有D奇怪...
其它都算滿意, 有ARGBB既都值得入手玩下,槍貴件平圍返都ok

有冇師兄分享下成品照放下毒

做馬仔花要8魚?!

做warsport要15條魚添

回覆 3# 的帖子

使唔使咁貴呀, 我問有一間做齊BCM深刻雷刻都係4條魚JA WOR

師兄好勇敢
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

最衰GH_唔行真數

引用:
原帖由 laiwangkai 於 3-5-2015 11:54 AM 發表
最衰GH_唔行真數
真數?
尾通係mil spec的吧?

回覆 2# 的帖子

係呀,所以都頭痕緊做唔做馬仔好

引用:
原帖由 Jacky02329 於 3-5-2015 10:39 發表
使唔使咁貴呀, 我問有一間做齊BCM深刻雷刻都係4條魚JA WOR
咁爽,師兄可唔可以PM我

回覆 5# 的帖子

都要同各位交待返既,無野既,本身我都係對支野有興趣

引用:
原帖由 gainax 於 3-5-2015 15:54 發表
唔開名,實事求事!支持CHING!!
一個什麼也不懂的老兵!!

PM me too, please!
引用:
原帖由 Jacky02329 於 3-5-2015 10:39 發表

引用:
原帖由 gainax 於 3-5-2015 15:54 發表
無事就得
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 gtoray 於 3-5-2015 09:00 AM 發表
做馬仔花要8魚?!
我諗8條魚應該唔係LASER掛

62 12345
發新話題