31 123
發新話題

[VFC] MP5A3

MP5A3

5 個讚好! TOP

very nice one!

好多堅野喎
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

嘩!同我個支接近一樣! 正!

Wow, A3 hand grip 堅正 Thx for sharing

如果VFC GBB MP5 ! 前日掃垃圾! 我拾翻套全新Black Talon NAVY 鋼 trigger chassis 連一個外國找翻來既黑色NAVY膠手柄! 下不過VFC GBB MP5好似OUT左啦?

22a師兄枝VFC mp5  真係out out地,又冇內涵,倒不如我用潮少少的WE mp5全新兩枝跟樓主交換,話曬已有三連發喎!

忽然想抹槍

再次鈎起賣mp5條根
一個什麼也不懂的老兵!!

回覆 7# 的帖子

WE 直昇機個咁時髦外觀真係仲未接受到呀……     

引用:
原帖由 f22a 於 31-8-2015 09:20 PM 發表
WE 直昇機個咁時髦外觀真係仲未接受到呀……     
師兄,小弟新手,
無知一問,
"WE 直昇機個咁時髦外觀"對比上圖"MP5A3",除三連發外,"時髦"在那裡呢?
歡迎各師兄賜予寶貴回覆,謝謝。

我個支VFC MP5A3外觀同師兄支幾乎一樣,係無改A3 hand grip

引用:
原帖由 rho837 於 31-8-2015 02:51 PM 發表
如果VFC GBB MP5 ! 前日掃垃圾! 我拾翻套全新Black Talon NAVY 鋼 trigger chassis 連一個外國找翻來既黑色NAVY膠手柄! 下不過VFC GBB MP5好似OUT左啦?
師兄,請問你支MP5A3係點裝架,可唔可以貼張圖片上黎比小弟見識下,咩先係唔OUT呢?
謝謝。

引用:
原帖由 watergap69 於 15-9-2015 11:32 發表

師兄,請問你支MP5A3係點裝架,可唔可以貼張圖片上黎比小弟見識下,咩先係唔OUT呢?
謝謝。
講翻清楚, 我意思係VFC支MP5啲寳品件在市場上好快地出哂, 改槍潛力算叫做"到頂"! 真得就真鋼得就鋼! CO2夾樣樣出哂市場!

我其中一支同F22兄支一樣樣! 我砌左支全B.T.件加PDI管及鈻HOP-UP NUT再包小小真品為HK$10,000,00左右, 易手走HK$5,000.00! 别外一支同樣入盒收藏!

支槍out係指冇乜新產品去改裝! 我們唔咪話支槍OUT DATED冇人玩!

31 123
發新話題