發新話題

估吓係乜胶?

好有feel。
FBC1

Tiny 我只係入左7矇矇車同膠膠van
膠van同白底hiace一樣價,俾你會買邊部?
7矇車比例同1/64差唔多,但係tiny話係1/76… 睇真車相又唔覺,擺埋一齊都ok

附件

29-11-2015 01:45

我既van仔車隊

29-11-2015 01:45

膠van 車尾

UNDER DEVELOPING

咁多位師兄,我想買04架剎神,請問邊到會有得賣呢?唔該曬
Are You Ready ?!

引用:
原帖由 garyyanykw 於 29-11-2015 08:20 發表
咁多位師兄,我想買04架剎神,請問邊到會有得賣呢?唔該曬
元朗美奇

引用:
原帖由 Tango1997 於 2015-11-29 08:39 發表

元朗美奇
尾旗出名貴,可以去蒸品搵搵,元朗仲有間叫也是既模型舖都係賣正價,不過門口好似五金舖

引用:
原帖由 於 29-11-2015 14:19 發表

尾旗出名貴,可以去蒸品搵搵,元朗仲有間叫也是既模型舖都係賣正價,不過門口好似五金舖
榮興玩具精品

上水石湖墟有一間齊哂。。。包括雪糕車06

唔該晒各位師兄

旺角兆萬,現時點都有

引用:
原帖由 於 29-11-2015 21:53 發表
旺角兆萬,現時點都有
呢個真係天大喜訊,唔駛入元朗上水

引用:
原帖由 garyyanykw 於 2015-11-29 22:41 發表

呢個真係天大喜訊,唔駛入元朗上水
除左雪膠車外,無邊部可以炒得起,自已格下價,五十蚊樓下可入

引用:
原帖由 於 29-11-2015 23:22 發表
除左雪膠車外,無邊部可以炒得起,自已格下價,五十蚊樓下可入
唔該晒蛇兄,已在兆萬48蚊入手

其實精粉之前賣$#%, 點知俾貨主閙佢頂爛市, 話要賣貴D條食物鏈先可以生存云云,
之後要加價先俾貨, 全線最低$$%, 間雪膠車就食炒價貴廿皮~

我平O固時都心郁郁想入,但係睇真D個質素接受唔到冇買到~

引用:
原帖由 lppl 於 2015-12-1 21:13 發表
其實精粉之前賣$#%, 點知俾貨主閙佢頂爛市, 話要賣貴D條食物鏈先可以生存云云,
之後要加價先俾貨, 全線最低$$%, 間雪膠車就食炒價貴廿皮~

我平O固時都心郁郁想入,但係睇真D個質素接受唔到冇買到~
3字頭真係未見過… 雪膠車佢都係賣$死狗,其實好多地方部雪膠車都賣死狗,不過好快賣晒,得返啲加兩蟹既黃牛貨,廠都話唔會限量,等得咪慳廿雞,好老實講,質素就真係tomica之下,當支持香港公司又好,買啲香港特式野擺下都好,買兩部玩下囉
佢部hiace就好明顯係參考京商果部再簡化出黎既,QC就真係… 我果兩部gogovan都已經少改款,順眼過買入黎果陣少少

先前第一張相其實係套街道模型s2抽左重點拎黎影,懶得起窗台砌晒出黎
成set就係圖二咁大,當然車仔係唔包的
鏡頭角度擺得好,唔留心睇係呃得下人既

附件

2-12-2015 14:56

2-12-2015 14:56

2-12-2015 15:02

發新話題