發新話題

[認真] 致門神的公開信

引用:
原帖由 louisli 於 2-11-2015 10:59 發表

又未必告唔到既,因為台灣的法制笨唔係大家所想咁完善,好多case係檢察官要入你就入你
聽說(小弟對數字唔敏感,有記錯請見諒)有好多二審的案裡面,有6成的case係怨獄
咁得人驚!
FBC1

佢地唔係司法獨立,民主國家以法冶國的嗎?
FBC1

引用:
原帖由 FBC1 於 2-11-2015 12:40 發表
佢地唔係司法獨立,民主國家以法冶國的嗎?
某程度上好黑暗
檢察官如果某單case敗訴,會扣分影響仕途

台灣好多人叫法官做恐龍法官, 成日判案都亂9咁O黎

唔怪得當年Mark哥係楓林閣殺左十幾人刀係判十碌樓下啦

引用:
原帖由 rho837 於 2-11-2015 12:15 發表
告唔到呀! 最多咪係網上鬥唱歌! 人人齊唱! 100人對佢一兩個.......咁佢地死得啦!
可能我為人陰險。。。一開始有料就報官,然後剝花生。好過趕狗入窮巷咁無謂地互吊,主動挑佢反而佢有同情分加,你就係搞事。

佢家係衰極個款都做到吾似昆水
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

係,不過佢哋好低調。無謂搞佢。
引用:
原帖由 kimkileo 於 2-11-2015 07:51 發表

無聊一search......有間大X洋國X......PAGE裡邊的人物....唔通就係
究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 2-11-2015 12:52 發表

可能我為人陰險。。。一開始有料就報官,然後剝花生。好過趕狗入窮巷咁無謂地互吊,主動挑佢反而佢有同情分加,你就係搞事。

佢家係衰極個款都做到吾似昆水
So 兄,你呢種唔係陰險,係正路。
我為人就係陰濕,係鍾意去陰暗既揸奶ok 去咸濕。
FBC1

引用:
原帖由 louisli 於 2-11-2015 12:42 發表

某程度上好黑暗
檢察官如果某單case敗訴,會扣分影響仕途
睇来香港就好好多。
FBC1

香港管得咁好因為太細了

台仔個邊成日有人話鴿子放蛇,俾著香港差佬咁積極,我地堆玩家死左五份之—。

費時俾人台仔話我上去為左挑事打落水狗,潛陣水,DIY洗下底

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 FBC1 於 2-11-2015 13:19 發表

So 兄,你呢種唔係陰險,係正路。
我為人就係陰濕,係鍾意去陰暗既揸奶ok 去咸濕。
真係不能移

《河湟有感》司空圖

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 2-11-2015 14:11 發表

真係不能移
正常! 正常! 上一次去揸奶OK! 訓練自己忍耐力! 足足忍左成九個字(45mins)致插隻手入裙底.......

引用:
原帖由 rho837 於 2-11-2015 15:57 發表

正常! 正常! 上一次去揸奶OK! 訓練自己忍耐力! 足足忍左成九個字(45mins)致插隻手入裙底.......
咁利害! 45分鐘咁耐。
FBC1

引用:
原帖由 FBC1 於 2-11-2015 16:08 發表

咁利害! 45分鐘咁耐。
45分鐘前一直都係插入褲襠

引用:
原帖由 louisli 於 2-11-2015 16:47 發表

45分鐘前一直都係插入褲襠
可能已射。。。!

發新話題