發新話題

[認真] 致門神的公開信

我個人認為應該到此為止,再質佢都無乜意思了。就等佢自生自滅啦。如果佢係醒既會收儉如果唔係上得山多……
FBC1

門神希望你明白,点解咁多人圍攻你?你應該儉討下啦,公道自在人心。你懂的。
FBC1

引用:
原帖由 FBC1 於 3-11-2015 14:21 發表
我意思係,目前西方司法制度算係最公平。
所謂公平,係因為大家都守規舉咁玩
但華人耍聰明,成日出茅招

附件

4-11-2015 03:04

DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 4-11-2015 03:04 發表
人既無知係一種悲哀。知而不改是更大的悲哀。
FBC1

求師兄鑑證
https://www.facebook.com/3695088 ... ?type=3&theater
普羅大眾係唔會知佢嘅事
淨係見倒個名就笑下佢咁

男人老九叫中出乜九羊春子。神經病。
FBC1

佢有無錢比競選按金嫁?

引用:
原帖由 Tango1997 於 6-11-2015 22:55 發表
佢有無錢比競選按金嫁?
之前吾夠提名,後尾忽然搞掂左

個少少錢對佢又有幾難

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

如果比佢選到……亂過打IS。
FBC1

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 6-11-2015 23:18 發表

之前吾夠提名,後尾忽然搞掂左

個少少錢對佢又有幾難
其實你知唔知要幾錢嫁?。。。。$3000?

幾皮點會無,陳國師有稿費架嘛

《河湟有感》司空圖

佢真名叫鍾X倫,門神㗎前partner。門神話佢唔可靠,精神有點問題。
引用:
原帖由 FBC1 於 6-11-2015 21:55 發表
男人老九叫中出乜九羊春子。神經病。
究竟世界上還有神嗎?

發新話題