發新話題

[認真] 致門神的公開信

引用:
原帖由 於 7-11-2015 05:25 發表

https://zh.wikipedia.org/wiki/%E5%90%B4%E9%82%A6%E5%9B%BD
咁呢條友叫呢個名咪應該拉去打靶
規避歧視條例模式:易服景還易服,吾好泥搞局!
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 於 7-11-2015 05:25 發表

https://zh.wikipedia.org/wiki/%E5%90%B4%E9%82%A6%E5%9B%BD
咁呢條友叫呢個名咪應該拉去打靶
唔幫國,佢唔幫係無問題,個人意願,但羊春子係幫手……搞亂檔。
FBC1

門神話中出傻,即係50步笑100㱑

中出係國師既得意門生,又冊封又一齊去公園玩祭天,而老黃同國師又好fd,小黄自詡老黃的門徒而成日叫國師做老師。。。

你諗到D乜?

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

唉……真係物以類聚,洋子中出門神,還是門神中出洋子我唔想知啦,夠騎呢。
FBC1

引用:
原帖由 FBC1 於 7-11-2015 08:51 發表

唔幫國,佢唔幫係無問題,個人意願,但羊春子係幫手……搞亂檔。
中出羊子係咪有個妹叫。。。中出子宮榴。。。

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 7-11-2015 08:57 發表
門神話中出傻,即係50步笑100㱑

中出係國師既得意門生,又冊封又一齊去公園玩祭天,而老黃同國師又好fd,小黄自詡老黃的門徒而成日叫國師做老師。。。

你諗到D乜?
又册封又祭天?佢地係乜能人呢架?先知,門神,中出羊春子,而家仲多左個國屍。亂過打IS。
FBC1

引用:
原帖由 Tango1997 於 7-11-2015 09:19 發表

中出羊子係咪有個妹叫。。。中出子宮榴。。。
Tango兄,你睇佢個嘜頭,佢個妹應該差唔遠啦!食唔落。
FBC1

引用:
原帖由 FBC1 於 7-11-2015 09:23 發表

又册封又祭天?佢地係乜能人呢架?先知,門神,中出羊春子,而家仲多左個國屍。亂過打IS。
各C咪陳雲咯。。。

《河湟有感》司空圖

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 7-11-2015 09:35 發表

各C咪陳雲咯。。。
吓……
FBC1

成9日話見飛碟嗰個?

嗰個叫雲海。。。

引用:
原帖由 Tango1997 於 7-11-2015 09:59 發表
成9日話見飛碟嗰個?
陳雲係拋出城邦論既學者,自稱國師

雲海先係講UFO

《河湟有感》司空圖

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 7-11-2015 10:05 發表

陳雲係拋出城邦論既學者,自稱國師

雲海先係講UFO
禾仲巳為係共慘党革命元老添。
FBC1

引用:
原帖由 Tango1997 於 6-11-2015 22:55 發表
佢有無錢比競選按金嫁?
佢肯比人……中出,按金……味温T
FBC1

引用:
原帖由 FBC1 於 7-11-2015 10:38 發表

佢肯比人……中出,按金……味温T
我極度懷疑佢好享受比人中出既快感

發新話題