發新話題

MARUI M4 GBB MWS 開箱文

呢D契弟咪係賣奶粉個D人咁咯!

等玩具又吾係等器官移植
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

紅狼有 youtube review. 性能快狠準.
片尾仲有一大堆 m4 比較.

回覆 47# 的帖子

起初仲以為有射擊比較

等大貨返唔洗3K都有興趣
不過Gbb要養一個新系統最貴係買匣錢。

用唔用到top gas?

我忍,我等!三千以下買!
一個什麼也不懂的老兵!!

R8網昨天賣#@XX

引用:
原帖由 ChefKira 於 21-11-2015 11:15 發表
用唔用到top gas?
就算用吾到,改topgas又有幾貴

好過打Co2都嫌吾夠力

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

我忍到3000樓下先出手入貨!

我一定買 !!!!!!

等我有錢果陣

引用:
原帖由 RCman 於 21-11-2015 10:54 發表
等大貨返唔洗3K都有興趣
不過Gbb要養一個新系統最貴係買匣錢。
佢D 匣真是十分之平,GP 匣一隻正常價都3 百尾,方丈4 百幾,
但MARUI支野4980 日元,我當你算到盡63 算,都係三舊
不過自己平GBB係唔跟系統的,VFC UMP 又跟多三匣,WE 又跟多2 匣,GP又跟多3匣,通常買之前我都會計埋匣價當係槍價的一份分
AEG 當然唔洗,忍到沙鎚聲用鏈匣200 蚊攪掂,就算彈弓匣都係一百幾十一隻成100 粒,跟本不算甚麼,換條 JAM 密管都不止這價了。

原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

引用:
原帖由 Opica 於 21-11-2015 12:57 發表
R8網昨天賣#@XX
咁良心企業
槍街炒高4 成起碼
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

下一個系統係乜呢?

《河湟有感》司空圖

引用:
原帖由 Dave 於 21-11-2015 15:30 發表

佢D 匣真是十分之平,GP 匣一隻正常價都3 百尾,方丈4 百幾,
但MARUI支野4980 日元,我當你算到盡63 算,都係三舊
不過自己平GBB係唔跟系統的,VFC UMP 又跟多三匣,WE 又跟多2 匣,GP又跟多3匣,通常買之 ...
我琴日把玩過支GHK
槍本身造工的確好像真好有心機
但係一拎隻匣就已經唔想拎落場打...
我自己揀GBB衡量曬槍性能造工同落場性...
如果玩GHK拎3匣我已經想死了

發新話題