發新話題

MARUI M4 GBB MWS 開箱文

引用:
原帖由 keln 於 20-6-2016 12:33 發表
師兄們,我想問下馬記呢支啲補品/零件多唔多(姐係壞左都叫有件換呢啲)
因為我有支wa系統壞左擺低左一排,但又唔多想整
依家考慮緊馬記定方仗好
想係補給,耐用度上比較一下,因為兩支都好似差唔多價 ...
咁睇師兄你喜愛磨合既過程。。。定喜歡落場持續中出連射

個人會用馬記。。。今次佢出m4gbb...無論性能同穩定性。。。外圍真鐵附件大多無痛直上。。。日本金身既表面塗層處理。。。刀係物超所值。。。作為一枝落場打game既玩具m4 Gbb... 我給予很高評價

引用:
師兄們,我想問下馬記呢支啲補品/零件多唔多(姐係壞左都叫有件換呢啲)
依家考慮緊馬記定方仗好
其實你

引用:
依家考慮緊馬記定方仗好
其實你講得出方丈。。。 都應該心埵頃 。。。 只係提問多一次壯下膽

引用:
依家考慮緊馬記定方仗好
問到咁白... 點答呀?
如果一定要答... 方丈牌吧... 起碼有貨... 馬記成日賣到斷市無貨... 匣又多人搶,好麻煩既...
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

我問方仗冇咩特別意思架,我朋友先啱啱入手,方仗呢支槍簡直冇缺點,點睇都冇乜理由唔簡啦(帶番個頭盔先,唔好告我)
只不過我比較新屎坑同鐘意落場持續中出連射,咁先諗埋馬記
但就係零件後援上唔係太清楚,咁先問下咁多位師兄

引用:
原帖由 Dave 於 20-6-2016 14:10 發表

問到咁白... 點答呀?
如果一定要答... 方丈牌吧... 起碼有貨... 馬記成日賣到斷市無貨... 匣又多人搶,好麻煩既...
答案一字甘淺......緊係方丈啦!
要現貨有現貨,要二手二手區唔難找到

1 個讚好! TOP

各位用緊乜嘢BB LOADER 比佢個MAG,  成日攞條長桿出街LOAD 彈其實幾麻煩
試過用最COMMON的BB LOADER又唔得

普通馬記LOADING ONLY,如果FOLLOWER 頂到最高,第一粒要先按一按BOLT LOCK 果粒的,將FOLLOWER 壓下少少先易入,
之後就咁唧,角度岩既話就很易入

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

引用:
原帖由 Dave 於 21-6-2016 12:03 發表
普通馬記LOADING ONLY,如果FOLLOWER 頂到最高,第一粒要先按一按BOLT LOCK 果粒的,將FOLLOWER 壓下少少先易入,
之後就咁唧,角度岩既話就很易入
THX, 我想去買個加大碼LOADER, 而家得果百零非, 今幾次又要REFIL

我用緊方丈粒入彈嘴配KWA loader,打左10場左右無問題

請問馬記枝精密管係AGE定GBB?
換精密管同HOPUP膠有冇咩牌子好?

引用:
原帖由 hklovers 於 21-6-2016 22:04 發表
我用緊方丈粒入彈嘴配KWA loader,打左10場左右無問題
其實乜嘢係方丈牌, 小弟入世未深, 唔明江湖門派暗語..

引用:
原帖由 dogjumpjump 於 22-6-2016 23:57 發表

豬 H 畸

呢個名大家要好好記住

附件

23-6-2016 11:21

引用:
原帖由 dogjumpjump 於 22-6-2016 23:57 發表

GXK FB 仍然存在的公開「事件」
https://www.facebook.com/permali ... ;id=294289027379552

發新話題