18 12
發新話題

週末四圍影

週末四圍影

部機仔己經盡左力 遲下轉機

附件

8-8-2016 02:54

Kampfgruppe-YSL!!

走過樹林,穿越荊蕀,橫渡沼澤與河流,上山下海,風吹雨打,皆平常事!

WARGAME不是舒服的活動!

2 個讚好! TOP

換機仔,買O記,追女。型

引用:
原帖由 reniless 於 8-8-2016 07:40 發表
換機仔,買O記,追女。型
而家用甘O記 E-PL6 , 呢甘換 E-M1

走過樹林,穿越荊蕀,橫渡沼澤與河流,上山下海,風吹雨打,皆平常事!

恭喜教主成功踏上型男之路

靚呀
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

有意境.
FBC1

嘩! 影得咁撚靚, 邊度泥架?

引用:
原帖由 reniless 於 8-8-2016 08:43 發表
恭喜教主成功踏上型男之路
呢排肥返D,要減,而且唔識襯衫型唔起

引用:
原帖由 YSL 於 8-8-2016 18:47 發表
做人蹉跎半生,最近終於開竅。
賣笑不如賣型,賣型不如賣萌。
---
萬物皆可萌,如果可以重生,今後會朝著萌王之路出發。

引用:
原帖由 rho837 於 8-8-2016 17:01 發表
嘩! 影得咁撚靚, 邊度泥架?
台灣囉,近近地

引用:
原帖由 YSL 於 8-8-2016 18:47 發表
型同襯衫無直接關係,攞住部相機上山下海去影相,本身就係型。
著衫襯衫可以話係體驗一個人自身的審美觀及審美趣味。

格調好高,可以貼牆
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 9-8-2016 18:32 發表
格調好高,可以貼牆

del

引用:
原帖由 YSL 於 8-8-2016 19:02 發表
台灣囉,近近地
終於解開我心中的迷團, Thx for sharing

18 12
發新話題