發新話題

[認真] 西環警民衝突。。。

引用:
原帖由 JBL 於 7-11-2016 01:51 發表

咩牙....!李卓人話死幾千人嫁!佢仲話係北京機場都聽到30公里外天安門晌起既槍聲,我信呀李生嫁.......
容許小弟先小人後亦唔會君子,
我拒絕非黑即白, 冇人會絕對o岩, 同樣冇人會絕對錯.

引用:
原帖由 JBL 於 7-11-2016 02:04 發表

講下笑姐笠兄,咪咁認真喇.......
呀大佬你有時真係Pro中國到嚇親我o麻

引用:
原帖由 0o0p 於 7-11-2016 01:57 發表
其實搬龍門還搬龍門  
2條友比較似係球員進場 未唱國歌就向球證吐口水
請問以上情況係應該由國際足協判罰 定由球證俾牌
當係球證俾牌啦,但當球證俾牌之後,球隊唔服,觀眾唔服,咪唯有足協判囉 我估下炸
別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

老老實實
果兩條友做野講野係過左火位
但事先政府打茅波再先
不過我信就算唔係政府打茅波再先
果兩條友都會玩野

但攪到今時今日
香港亂成咁 絕對係共產黨同香港政府加問題
港英年代 個個肯去做 實攪到錢 有機會有希望 政府官員個個都正常D唔會講埋D白痴野
依家 做到隻狗咁都係沒錢 搵到錢加只係D本身就有錢加人 政府官員講D野都唔係人講出口加
什麼年輕人申請公屋就等於放棄希望 會入幾機萬蚊可以同你講都 我都係中產黎姐 同法國皇后 瑪莉 安東涅瓦特 講D野真係一Q樣
今時今日 後生加沒錢走人 工作又得唔到合理加回報 沒機會沒希望
人民生活得唔到安定 咁樣D人民唔反政府反邊個阿
香港人好現實 人人搵到錢加 得Q閒理你咩 真普選? 邊個做特首?話知你啦

1 個讚好! TOP

白痴選民選著兩個冇勇冇謀冇腦既人去搞臭本土個名
建議兩位先熟讀歷史書先

引用:
原帖由 matthong 於 7-11-2016 01:28 發表
呢班人目標就係想香港亂
X2.
FBC1

其實諗諗下 呢班人既素求係可以滿足到既...
南沙有好多島嶼 批一個出黎俾佢地獨立自主
如佢地所求 以捕魚為生 至於淡水方面...
佢地唔要東江水 可以儲天然雨水
假以時日 南海仲可以多左個轉口港 前題係佢地既理論係成立既話

引用:
原帖由 0o0p 於 7-11-2016 05:45 發表
假以時日 南海仲可以多左個轉口港 前題係 ...
都啱,就等呢兩條友行先,乜都唔好比佢,自生自滅,發揮本土精神

引用:
原帖由 0o0p 於 7-11-2016 05:45 發表
假以時日 南海仲可以多左個轉口港 前題係 ...
比個長洲佢地都得,大排人去果到扑野

成日都起蘋果問佢地有咩建國大綱  佢地又唔睬人
講國防 又冇錢買飛機大炮 實有人話世界上有國家係冇軍隊
講物資 又話可以靠外國,中共就算唔攻打港獨香港,貿易封鎖香港都玩完
海水化淡 7百萬人 夠你沖涼定夠我飲

引用:
原帖由 gtoray 於 6-11-2016 21:28 發表
我唔認同兩位既宣誓內容
但亦唔認同政府先以手段去阻止某d人參選
更甚係阻止成為議員,仲要冠以依法行事之名,嘔心
認同所有野都應該分開睇,不應混為一談。

引用:
原帖由 geoprotex 於 6-11-2016 23:28 發表
提出左司法覆核, 但唔等判決就要求釋法係咩玩法?
我都唔支持青政二人行徑, 不過政府今次做法真係好難睇
依家有隻烏蠅系你塊面,你想我一巴打走佢定你自己黎

發新話題