發新話題

[VFC] VFC G36 Gen2

引用:
原帖由 gainax 於 10-11-2016 21:45 發表

唔知邊到有片睇?
其實有D興趣,不過今年軍費冇LU
FB 有試片睇

https://www.facebook.com/charlie.lin.391/videos/964908770307882/

引用:
原帖由 gainax 於 10-11-2016 21:48 發表

咁"抵玩"架咩?  有幾神奇先? Ver1 G36C/K 先二千有找
DX版
G36KSK

-----
Btw, G36 is one of my dream gun...but judging by the video...its a no go if there is no non DX version.

回覆 16# 的帖子

睇落好似同舊版氣化冇乜大分別,唔知係咪呢幾日十幾度表現冇咁好? 但我琴晚砌好試支馬記都係電槍般roF咁爽
死火, 玩過馬記下下用佢做參考對比好似唔公平

回覆 17# 的帖子

ksk版要3千中個人感覺定位都有少少偏高 ,如果普通k同c唔過2k我應該會加入清單,  主要睇表現嗱, 參考做到有馬仔咁上下水平又有v記外皮多多槍型到時都唔夠貨賣

買過舊版.. 感覺上個blow back 好似仲勁過片段入面果碌新版..
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

引用:
原帖由 gainax 於 10-11-2016 23:48 發表
睇落好似同舊版氣化冇乜大分別,唔知係咪呢幾日十幾度表現冇咁好? 但我琴晚砌好試支馬記都係電槍般roF咁爽
死火, 玩過馬記下下用佢做參考對比好似唔公平
馬記Gbb?
見人地咁爽我都心思思準備轉會

回覆 21# 的帖子

馬記既性能同槍身質感好值得投入, 特別係auto同準度玩過就上癮
佢系統既爽度可以令你接受玩具內構 , 我已經買多4夾爭支電筒砌好後再打算買多支砌全鋼,係貴但值得既  入坑吧

引用:
原帖由 gainax 於 11-11-2016 01:47 發表
馬記既性能同槍身質感好值得投入, 特別係auto同準度玩過就上癮
佢系統既爽度可以令你接受玩具內構 , 我已經買多4夾爭支電筒砌好後再打算買多支砌全鋼,係貴但值得既  入坑吧
打手

PS. 官網寫左11月25 日出CQBR,轉左短管,多左支棍仔,用海軍托,其他應該一樣,價格同M4 RAS 相同
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

回覆 24# 的帖子

未出之前我反馬記架
Cqbr相信新野鋪頭應該做海鮮價, 但冇興趣反正成個前節都要換鋼先睇得上眼 , 改Mk12要2k買前節。。。Mk18mod1好少少有得留返短管海軍托, 改m16A4前&尾同Mk12都差唔多都要2k但又只係鋁管, 改埋鋼就真係好貴。。。要爽都係比水無走雞

引用:
原帖由 gainax 於 11-11-2016 02:22 發表
未出之前我反馬記架
Cqbr相信新野鋪頭應該做海鮮價, 但冇興趣反正成個前節都要換鋼先睇得上眼 , 改Mk12要2k買前節。。。Mk18mod1好少少有得留返短管海軍托, 改m16A4前&尾同Mk12都差唔多都要2k但又只係 ...
但馬記應該未有固定托?

回覆 26# 的帖子

馬記冇不過有冇都冇所為自己改都得,馬記出主要為marking同唔洗哂原裝件姐
見過鬼佬改過, 用豬皮m16a4成份前節加轉接頭同尾柄改, 散買唔抵不如買份wokm16a4 kit 已包鋼管1650改仲實際, 有淨件自用或賣返幾百都有人要掛,
但鋼件質感就一定係井記最靚,我改左支14.5吋成份前節成本要2k左右 ,但唔改又襯唔起施啦曲咁精美。。。如係豬皮我們質感我就玩原裝算

有KSK和C版

引用:
原帖由 gainax 於 10-11-2016 21:48 發表

咁"抵玩"架咩?  有幾神奇先? Ver1 G36C/K 先二千有找
我貨尾清貨當時軍版至係14xx

回覆 29# 的帖子

抵到爛
Gen2我睇唔似所有件重做, 隨時改飛機hopup同夾就=g2
幾舊水再升級上去好過買新

發新話題