發新話題

奇槍3 - Bolt Action Glock

奇槍3 - Bolt Action Glock

因應加洲最新法例, 有以下conversion kit發售:

.

.

.

.

https://www.exilemachine.net/sho ... k-21-17l-55096.html

(....當然是流的)

唔好話成世刀用唔到 。。。俾多五世你刀用唔到
此槍稱為。。。五世奇槍

引用:
原帖由 Tango1997 於 23-12-2016 19:44 發表
此槍稱為。。。五世奇槍
咁巧文采既.
FBC1

改支VSR10落glock處又幾好wor
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

似CO2AIR GUN多D喎,好多都係咁架。。。

Happy Shooting!

附件

23-12-2016 20:25

超齡GAME友/適齡鎗人一個
工作:20年專業舞台EVENT LIVE SHOW 製作導演、監製,廣告、MTV、宣傳片(VIDEO及PHOTO)攝影製作人。

引用:
原帖由 Tango1997 於 2016-12-23 19:44 發表
此槍稱為。。。五世奇槍
係o尼一刻

我想講個響音單字o黎表達我的欽佩之情

引用:
原帖由 Ben_9413 於 23-12-2016 20:17 發表

係o尼一刻

我想講個響音單字o黎表達我的欽佩之情
兩個字:“欽敬”!

工作:20年專業舞台EVENT LIVE SHOW 製作導演、監製,廣告、MTV、宣傳片(VIDEO及PHOTO)攝影製作人。

引用:
原帖由 T-800 於 2016-12-23 20:17 發表
似CO2AIR GUN多D喎,好多都係咁架。。。

O尼支要介紹o下o番

引用:
原帖由 Ben_9413 於 23-12-2016 22:04 發表

O尼支要介紹o下o番
美佬crosman手動上膛co2 pistol啫。。共有177、20及22三种口徑。。算幾準啦!

又出唔晒D字。。。点解呢??

Happy shooting!

發新話題