發新話題

你話抵唔抵死...?

其實我認為撻佢隻鞋唔啱。。。 如要做到小懲大誡既效果。。。 我會倒水落佢對波鞋內籠。。。 一落車個下。。。 佢會非常踢腳 一路行返屋企。。。 一路吱吱聲

引用:
原帖由 Tango1997 於 31-12-2016 10:19 發表
其實我認為撻佢隻鞋唔啱。。。 如要做到小懲大誡既效果。。。 我會倒水落佢對波鞋內籠。。。 一落車個下。。。 佢會非常踢腳 一路行返屋企。。。 一路吱吱聲
Funny
FBC1

引用:
原帖由 Tango1997 於 31-12-2016 10:19 發表
倒可樂會合適啲

引用:
原帖由 hong99 於 31-12-2016 12:19 發表

倒可樂會合適啲
師兄你好Sweet.
FBC1

引用:
原帖由 hong99 於 31-12-2016 12:19 發表

倒可樂會合適啲
我N年前在中學時試過俾人倒可樂入鞋內! 幸好係布鞋可以洗.

食腸粉啲汁重大㦜 ! 即生香港腳!

引用:

倒可樂會合適啲
為呢D醜陋的??人用咁好的飲料,好大本錢Bo不如留比自己享受仲好

其實。。。我都想講可口可樂。。。 不過係巴士飲可樂都唔好得去邊 。。。 我呢D實畀人抽水。。。 所以我話倒水。。。而且大家都有機會隨身攜帶水。。。 其實可以用麥當勞茄汁

麥當勞茄汁。。。你望住對鞋。。。著又死。。。唔著又死

引用:
原帖由 Tango1997 於 31-12-2016 14:06 發表
其實。。。我都想講可口可樂。。。 不過係巴士飲可樂都唔好得去邊 。。。 我呢D實畀人抽水。。。 所以我話倒水。。。而且大家都有機會隨身攜帶水。。。 其實可以用麥當勞茄汁
麥記糖漿.
FBC1

引用:
原帖由 Tango1997 於 31-12-2016 14:08 發表
麥當勞茄汁。。。你望住對鞋。。。著又死。。。唔著又死
茄汁會好臭

毫無疑問,這些自私的人定要被教訓的,但冒着犯盗竊的代價實在不值得,因為很多巴士已裝天眼,而絕絕絕大部份港人已用八達通,一報警就超容易斷正的 ,為了這些賤人而衰 實在不值得  !所以上面幾位c兄說得對,用液體就最好!

比我係會叫佢放番隻腳落黎的。
今日先客客氣氣話個阿伯請勿公園食煙,咁多小朋友。
如果我係行正事而比人吊或引發罵戰,本人是樂意奉賠的。
丟鞋係爽,不過我第一個想法係,如果真係赤住腳行路,行到番屋企,睇相都頭髮花白,沒七十都六十幾,其實幾淒涼。
如果本身佢有糖尿,摑一摑損腳,係可以入廠的。唔係想搶道德高地位,只是好多時悲劇都係來自FUNNY,
睇我又唔怕睇,不過自己應該唔會做。
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

1 個讚好! TOP

引用:
原帖由 FBC1 於 31-12-2016 14:10 發表

麥記糖漿.
惹蟻

我係會直接叫醒佢叫佢放低腳就坐响佢對面望住佢嗰種煩人。
唔會趁人瞓就掟人鞋落街自己走人,咁做其實已墮落。

1 個讚好! TOP

引用:
原帖由 loveless 於 31-12-2016 16:38 發表
我係會直接叫醒佢叫佢放低腳就坐响佢對面望住佢嗰種煩人。
唔會趁人瞓就掟人鞋落街自己走人,咁做其實已墮落。
明人。

發新話題