45 123
發新話題

你話抵唔抵死...?

引用:
原帖由 loveless 於 31-12-2016 16:38 發表
我係會直接叫醒佢叫佢放低腳就坐响佢對面望住佢嗰種煩人。
唔會趁人瞓就掟人鞋落街自己走人,咁做其實已墮落。
我信佢會請你食厚多士

引用:
原帖由 nec338 於 31-12-2016 18:17 發表

我信佢會請你食厚多士
講真,未必會既,另外大笠既做法係比較合理.
我之前講既純搞笑.
FBC1

扔人對鞋不對呀
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 Dave 於 31-12-2016 16:19 發表
比我係會叫佢放番隻腳落黎的。
今日先客客氣氣話個阿伯請勿公園食煙,咁多小朋友。
如果我係行正事而比人吊或引發罵戰,本人是樂意奉賠的。
丟鞋係爽,不過我第一個想法係,如果真係赤住腳行路,行到番屋企,睇相 ...
Dave C Hing,你比我幸運好多,我曾經在某個火車站的快餐店,提醒一名正在吸煙區內食煙的男人,
但他不理會我,照吸煙可也,我一再向他提醒,不可在禁煙區內食煙,他立即作出打架的姿態....
新聞間中都有因有人勸阻他人在禁煙區內食煙,而發生打架,事後雙雙被告..公眾地方打架..
更有被該吸煙者打至頭破血流.

引用:
原帖由 nec338 於 31-12-2016 18:17 發表

我信佢會請你食厚多士
仲好,自問口齒尚伶俐又不知幾鐘意戴光環
發傻要郁手仲正,鏡頭前一定任佢打.

引用:
原帖由 loveless 於 31-12-2016 20:51 發表

無你修.
FBC1

引用:
原帖由 loveless 於 31-12-2016 20:51 發表

如果比佢走甩左,咪陪了夫人又折兵?

引用:
原帖由 mkmonkey 於 31-12-2016 21:16 發表

如果比佢走甩左,咪陪了夫人又折兵?
呢件叔叔都比佢走得甩既話,我一定死撑劈神誓願話佢有超能力,退休X-men黎既。

引用:
原帖由 loveless 於 31-12-2016 21:31 發表

呢件叔叔都比佢走得甩既話,我一定死撑劈神誓願話佢有超能力,退休X-men黎既。
呀叔可能係八斬刀高手

引用:
原帖由 kornhill401 於 31-12-2016 20:09 發表

Dave C Hing,你比我幸運好多,我曾經在某個火車站的快餐店,提醒一名正在吸煙區內食煙的男人,
但他不理會我,照吸煙可也,我一再向他提醒,不可在禁煙區內食煙,他立即作出打架的姿態....
新聞間中都有因有人勸阻他 ...
咁好老實.. 睇人黎挑機既... 一睇就知是江湖人事就唔好多多事幹,
真係想伸張既我地應該用文明D 既方法,打去控煙辦捉人,之後影番幾張相寄去食環話間快餐店縱容客人食煙攪到衛生惡劣,再CC埋比間快餐店客服EMAIL,
咁咪唔洗孤軍作戰
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

引用:
原帖由 Tango1997 於 31-12-2016 23:08 發表

呀叔可能係八斬刀高手
呀叔出刀響朶爆衫曬紋身既話,我就自然另一套死狗咀臉斟茶遞水奶鞋底啦

引用:
原帖由 Dave 於 31-12-2016 23:41 發表

咁好老實.. 睇人黎挑機既... 一睇就知是江湖人事就唔好多多事幹,
真係想伸張既我地應該用文明D 既方法,打去控煙辦捉人,之後影番幾張相寄去食環話間快餐店縱容客人食煙攪到衛生惡劣,再CC埋比間快餐店客服EMA ...
多謝Dave C Hing給予正確的途徑去處理.

引用:
原帖由 loveless 於 1-1-2017 11:49 發表

呀叔出刀響朶爆衫曬紋身既話,我就自然另一套死狗咀臉斟茶遞水奶鞋底啦
佩服,佩服.C Hing能夠做到..大丈夫..能屈,能伸.

引用:
原帖由 kornhill401 於 1-1-2017 14:16 發表

佩服,佩服.C Hing能夠做到..大丈夫..能屈,能伸.
好似只能伸縮, 唔屈得

引用:
原帖由 loveless 於 1-1-2017 16:39 發表

好似只能伸縮, 唔屈得
嘩.....
當你唔刚強時咪可屈屈佢咯.

FBC1

45 123
發新話題