52 1234
發新話題

[others] 睇黎又有廠出Lee Enfield - RWA Lee Enfield?

引用:
原帖由 queen 於 26-1-2017 12:32 發表
RWA算好彩,出呢D槍基本上D死忠Fans都係焗買,但比錢嗰刻就係谷鬼氣!好似呢枝4號咁,玩二戰英佬真係焗住買……但保證一路買一路小九佢……
完全正確。邊鬧邊買正係現實寫照。基本只要走高價量少原則,死忠粉絲已可保廠商利潤。不過取之要有道。

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 26-1-2017 13:57 發表
KTW出左咁耐都未見過有實物。。。太罕有了,有貨就搶完

唯有望國九。

幾時先有No1MKIII呢
No1mk3 出過囉喎

引用:
原帖由 oldguy 於 26-1-2017 16:22 發表

No1mk3 出過囉喎
咦,你都泥左喎,咁你實有啦
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 oldguy 於 26-1-2017 16:22 發表

No1mk3 出過囉喎
出咗又如何,間鐵airsoft都唔知點解唔賣港台,只有少量出貨好似去晒日本

引用:
原帖由 oldguy 於 26-1-2017 16:19 發表

完全正確。邊鬧邊買正係現實寫照。基本只要走高價量少原則,死忠粉絲已可保廠商利潤。不過取之要有道。
但係好似枝MG34 同 M1919就無咁好彩啦,一來機槍唔係必需未必個個買,二來又有平價MG42洗鬼買佢枝MG34咩……

見過陳黑企放並排34,42同1918,氣勢勁到呢

如果我玩二戰槍,就吾會改乜珍野,一來危險二來貴,三來多件四吾夾feel

個人見解
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 oldguy 於 26-1-2017 16:19 發表

認同.
FBC1

52 1234
發新話題