發新話題

睇中3款槍,但邊把好?

引用:
原帖由 Dave 於 8-2-2017 10:09 發表

WGY 文章質素下降都好耐,但引爆點係死左個半月server,
再忠心都走人...何況而家都直接關門大吉,作古了。

相信沒多少人從未係wgy 度學過野有過得著,所以都帶住幾分蛋蛋的哀傷。
然而wgy 人多口雜,說有5 ...
但係又咁講, 當年兩個FORUM都健在時...
WGY對新手的確比起CGF易入口...
所以人多口雜都未必有壞處既...當年既人多口雜某程度上都係WARGAME玩家澎脹得最多既時期~
至少呢年黎主力上CGF之後, 不難係呢個FORUM發現最活躍既會員都係果10個8個...
比著一D唔係好有心會融入既玩家/新手, 其實CGF始終都係無咁熱鬧~

買支ptw, 你可能一世唔想再諗其他電槍,又多件改,性能高,一步到位。

引用:
原帖由 timmy9hk 於 8-2-2017 23:06 發表
買支ptw, 你可能一世唔想再諗其他電槍,又多件改,性能高,一步到位。
ptw係?

吾好諗咁多,MP5 or M4 aeg la
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 KENASUKA 於 8-2-2017 23:40 發表

ptw係?
過萬銀既電槍

引用:
原帖由 ner 於 9-2-2017 00:47 發表

過萬銀既電槍

三款槍買下都無錯.各有優點.

呢位師兄都幾得意,約完人交收又玩潛水

引用:
原帖由 阿仁 於 12-2-2017 11:30 發表
$4000畢直刀放你飛機? 。。。 好明顯係你唔啱 。。。 你賣得唔夠貴

呢位師兄係度娱樂下齋吹啫.大家唔好太認真.
FBC1

4千蚊買三支國狗都夠掛。。。
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 阿仁 於 2017-2-12 11:30 發表
貌似你不是唯一受害者o番

佢約我交收支gbb vfzmp5,幫佢搵埋sf628,最後都無影了

引用:
原帖由 3904gary 於 12-2-2017 13:27 發表
佢約我交收支gbb vfzmp5,幫佢搵埋sf628,最後都無影了
中華英雄.....無影無蹤

引用:
原帖由 Tango1997 於 2017-2-12 14:33 發表

中華英雄.....無影無蹤
可惜佢係... 無敵

發新話題