發新話題

當年用巴西鎗的武警

當年用巴西鎗的武警

Taurus PT-24 7LS PRO OSS DS

不知道現在仲有無用呢?它的金屬能否用到大陸的子彈呢?Thx for sharing

西牛啲槍! 平靚正! 把好設計擺埋一堆打亂種產品!

呢支金牛座我中意呀.
FBC1

DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 2-5-2017 22:06 發表

http://wargamehk.com/cgf/viewthr ... hlight=%AA%F7%A4%FB
呢支好似是co2槍, Thx for sharing

引用:
原帖由 kornhill401 於 3-5-2017 12:34 發表

呢支好似是co2槍, Thx for sharing
疑似C02,Kwc.
FBC1

S0兄有呢支?
FBC1

係,KWC C02 nbb

近來同祖國好有緣,又多支大6用的槍

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 3-5-2017 13:58 發表
係,KWC C02 nbb

近來同祖國好有緣,又多支大6用的槍
係6mm定4.5mm?
呢支個握把有軟塾,又準,不錯的.
FBC1

忘了,好似係6mm。

KWC一般將手拉,GBB,NBB,上下膠身,上金下膠身,6mm,4.5mm等組合成不同型號,但不幸的是,此槍没有GBB版,非常可惜

《河湟有感》司空圖

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 3-5-2017 17:26 發表
忘了,好似係6mm。

KWC一般將手拉,GBB,NBB,上下膠身,上金下膠身,6mm,4.5mm等組合成不同型號,但不幸的是,此槍没有GBB版,非常可惜
呢支我玩過6mm,須然NBB但好準又平,但不耐操。
FBC1

發新話題