32 123
發新話題

[認真] 月經<二手區>D人而家係唔係痴痴地

月經<二手區>D人而家係唔係痴痴地

月經<二手區>D人而家係唔係痴痴地

send PM 話有意 ,whatsapp 就話想拆散你枝野黎買
唔該係PM度講清楚D,唗X哂我D時間...

回覆 1# 的帖子

黎黎去去都係個幾個人。。。

我會問返佢:「你睇清楚個 post 未?」

最好笑有人賣二手零件個價錢仲貴過槍街

真係以為自己賣緊絕版野, 有水比佢炒

2手區不嬲千奇百趣, 飛機友, 收買佬就最多, 最近試過兩者都遇上原來都係有前科  而家買賣野通常揾熟既, 生既冇誠意直頭唔好理佢啦等佢地買全新同人議價同放飛機

引用:
原帖由 JBL 於 5-5-2017 17:15 發表
我咪一樣,寫明話絕不議價既,佢send PM 話有意,whatsapp 就問你有無得平,仲話幫朋友問喎,咁低B既大話,真係膠到無朋友.......
當你見過平比佢仲要甩底無影既人都唔少就唔會咁上心
其實遇見呢班無誠意講價佬無需要咁認真回佢等佢買全新,賣二手野都係隨意啦

有一個人叫我hold 槍
到約定交收果日,同我講佢個fd 幫佢買左
同我講唔好意思
講講下又話可以收埋我果支
真係他媽的母親
痴線

引用:
原帖由 kaze_hui 於 5-5-2017 19:50 發表
同我講唔好意思
真係他媽的母親
痴線
咩搵FD買槍 其實喱D我真係從來都唔知真定假
成千幾二千 可能仲3 4千既野就咁搵FD買 仲要無事先傾好 買左又唔知
仲有成日係二手區見到咩幫人買 但買錯 所以放果D又係

前幾日我想收枝手槍
條友pm話第二日交收
又唔留電話
我果晚等左半個鐘就走
佢就人間蒸發左
到而家都冇影

我交收咁耐都係第一次遇到咁垃圾既賣家
話唔埋佢話"賣"緊果d野係抄其他人post當自己

見怪不怪.
FBC1

引用:
原帖由 kaze_hui 於 5-5-2017 19:50 發表
同我講唔好意思
真係他媽的母親
痴線
同你講聲唔要唔好意思味算好 ,幾多hold一兩個禮拜之後無左影一句都冇當初實牙實齒話要見怪不怪,hold貨放飛機等等冇成本既,呢種人就同fd分享唔會再有下次機會

算好啦,有個奇人收我支槍,我full set放,話明鏡電係送,佢問我唔要係咪平尐,再講下唔要magpul 件有無得再平,我己經平左9百幾近千,我叫佢還價, 佢搞笑到話佢怕還完個價我會嬲都係唔要......我真係吊出黎,佢仲好意思話佢都好客氣又話自己唔係一定要,又話自己係collector,見岩就買,至白痴最後加句佢真心想要有無得平尐.......

引用:
原帖由 zipp 於 6-5-2017 11:18 發表
算好啦,有個奇人收我支槍,我full set放,話明鏡電係送,佢問我唔要係咪平尐,再講下唔要magpul 件有無得再平,我己經平左9百幾近千,我叫佢還價, 佢搞笑到話佢怕還完個價我會嬲都係唔要......我真係吊出黎,佢仲好意思話佢 ...
呢個情况我都遇過。 吹啤啤
FBC1

引用:
原帖由 FBC1 於 6-5-2017 05:39 發表
見怪不怪.
我到依家都只係遇過兩三件騎呢怪

32 123
發新話題