55 1234
發新話題

男子港鐵內「持槍」被捕 涉管有仿製槍械

(哈!當日連 CTRU 都拉佢唔到!)

https://news.mingpao.com/ins/ins ... 00001/1496940179644

Del sorry

Ebb?

Glock手拉雞?

最長果支似水彈槍

小朋友(行為)...o西o下玩具挽o下啫

Glock-26, Wilson Combat, 最長果枝唔識……

引用:
原帖由 bennytsang16 於 2017-6-9 10:24 發表
Glock-26, Wilson Combat, 最長果枝唔識……
似centimeter多D...

嘩! 如果將來唔俾載玩具槍上MTR! 大鑊!

最後果枝似M82但係好似好鬼細把咁

M82 tactical compact, 各大文具鋪有售
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

正面諗, 成日有柒頭露械, 以儆效尤都好架! 只係呢個關節眼上時間性差...

白痴仔抵x屎

小弟只有個疑惑,當晚影相同搜出來既好似唔同款?
http://www.wargamehk.com/cgf/viewthread.php?tid=120693&extra=page%3D1
閱讀權限20還真不容易, 呃權限亂吹, 不用太上心

開頭見有人懷疑係手槍型手機殼,
但搜到果d同起地鐵果支都唔同樣,果支又長又黑

如果被起出果三支槍都唔涉案既話,有必要當哂係證物show哂出尼咩

精神問題,做成公眾恐慌。
FBC1

引用:
原帖由 type38 於 9-6-2017 12:27 發表
開頭見有人懷疑係手槍型手機殼,
但搜到果d同起地鐵果支都唔同樣,果支又長又黑

如果被起出果三支槍都唔涉案既話,有必要當哂係證物show哂出尼咩
搜到咁多"槍", 威D麻

大佬佢有自閉症及輕度智障睇諒下la

1 個讚好! TOP

引用:
原帖由 happypony 於 2017-6-9 14:48 發表
大佬佢有自閉症及輕度智障睇諒下la
我都覺得街坊反應過敏, 或驚弓之鳥, 或呃like心切

成件事睇落似帶錯件小玩具出街

成個環境都睇o吾到有什麼逼切性...

頭盔, 當然o甘樣露械係o吾o岩

警察無奈做o野

55 1234
發新話題