24 12
發新話題

[認真] 條女溝唔溝好??

條女溝唔溝好??

我就識得一名女子,都已經可以話熟,都有d共同嗜好,但係佢同我d friend就唔係幾啱,但係我又有D中意佢,咁條女溝唔溝好??
我驚溝左之後都同我D friend反面

回復 1# 的帖子

溝女在此無人有ms咁叻咁有經驗.......ms有一好處永不稱女朋友做"女"...........你条女佢条女........是否很剌耳 ms年青時時下叫女子做菜........所以追女仔叫起菜但ms對此名好反感做ms女友一定不會叫女或菜..........想唔想做 唔做唔緊要........唔好鬧

其實ms好多長處........例如ms女伴永唔洗俾錢........AA制??寒唔寒"孫"咗d.......lee d男仔點揀得落手

尊重人格, 請勿抄習

就咁資料好少......不過你仲意咪上囉唔好諗咁多

不過好同意MS大哥所言......尊重下女性啦

p.s. 我有時都幾寒酸......

[quote]原帖由 Anonymous 於 1-1-2009 01:36 發表
我就識得一名女子,都已經可以話熟,都有d共同嗜好,但係佢同我d friend就唔係幾

c兄 如果係fd 就唔會為咗你女友同你反面啦!

回復 5# 的帖子

agree,系真兄弟既,應該體諒你既處境,而唔系你同邊個一齊就冇fd做

引用:
原帖由 gtoray 於 1-1-2009 03:41 發表

simple q&a
你過時過節想攬住你 d fd 隊悶酒
定攬住你女友依偎?
絕對讚成............師兄去追啦
[永遠不忘 R.I.P 13-12-10 ]

你叫得佢做條女,即係你尊重佢極都有限啦..
搞咁多做咩....

學懂尊重先啦!!!

"溝"女?

去吧去吧
只有女友/老婆先會大家有將來幸褔

所謂"兄弟"係唔能夠攬住過世既

回復 10# 的帖子

咁又唔好咁講!如果唔係班兄弟可能我一早"冧"咗 ! 我信兄弟真係可以一世的!

其實如果自己生活圈子都唔鐘意女方..其實都幾麻煩...
但你如果接受到...
自己要經常2邊走...可能陪完女友...又要陪兄弟..
噤咪無問題

引用:
原帖由 MS 於 1-1-2009 01:48 發表
溝女在此無人有ms咁叻咁有經驗.......ms有一好處永不稱女朋友做"女"...........你条女佢条女........是否很剌耳 ms年青時時下叫女子做菜........所以追女仔叫起菜但ms對此名好反感做ms女友一定不會 ...
MS大俠,有冇d咩絕招介紹下

賜教呀!大俠!

如果你d朋友會因為你女朋友而唔同你做朋友
你果d所謂朋友要重新評估啦 ~

24 12
發新話題