64 12345
發新話題

[VFC] 請在WXC訂咗U記G36C嘅朋友留意!!

請在WXC訂咗U記G36C嘅朋友留意!!

請在WXC訂咗U記G36C嘅朋友留意!!
我昨晚從WXC網頁內,發現佢登嘅coming soon U記G36C,同之前唔同,分別係之前登嗰個握把,選擇制係英文字,依家轉咗用子彈乎號。(因為我之前上去訂咗,見現場display嗰支都係英文字握把,所以先落訂。)所以個心有啲不妙。直到今日打電話去WXC,店員話網頁上登嗰個乎號版本,就係公司最後作實的版本,到時收貨亦係乎號版本,又稱英文字版本唔會咁快有,就算有都要另外買,我同佢理論當初sell我個店員無講個什麼版本問題,亦無講過display的不是作實版本。我見到網頁版本,之後就上去訂,訂單內亦無註明邊隻版本,到現在先話轉咗版本(重要係自己發現,唔係佢通知)我個人就覺得被騙感覺囉,有無攪錯,消售手法有問題,會考慮作出投訴!
唔知有無師兄都同我一樣覺得有問題,包括外國嘅師兄(之前pre-order嗰啲)?
又或者同我一樣落咗訂嘅師兄?
希望可以支持吓!

原來c兄指這個

小D也發現不同。。。不過無下order

好彩師兄你有相為証!
唔該晒!

發行最終一定是子彈刻字 。。。

在very fast coming soon 網站看到

希望WXC有個合理解決方法啦!

有冇人同我一樣訂咗?Thx!

我買咗個VFC MP5嘅伸縮柄,返到屋企發現個尾柄收埋之後Lock唔到,攞上去放低一星期之後話維修好,上去攞果陣個男仔話係Lock唔到,冇得整,但我話其他朋友啲係Lock到,但回答話冇得整,冇得換
咁我點解要買行貨,WXG做乜代理吖,咁既服務
I Love my Yuki Meow

我都訂咗
I Love my Yuki Meow

引用:
原帖由 combatfung 於 20-7-2011 20:53 發表
我買咗個VFC MP5嘅伸縮柄,返到屋企發現個尾柄收埋之後Lock唔到,攞上去放低一星期之後話維修好,上去攞果陣個男仔話係Lock唔到,冇得整,但我話其他朋友啲係Lock到,但回答話冇得整, ...
做代理做到咁衰,向消委會投訴

引用:
原帖由 combatfung 於 20-7-2011 20:55 發表
我都訂咗
你認唔認同要企出嚟先?

引用:
原帖由 combatfung 於 20-7-2011 20:53 發表
我買咗個VFC MP5嘅伸縮柄,返到屋企發現個尾柄收埋之後Lock唔到,攞上去放低一星期之後話維修好,上去攞果陣個男仔話係Lock唔到,冇得整,但我話其他朋友啲係Lock到,但回答話冇得整, ...
下? 尾柄收埋之後Lock唔到同買支槍射唔到有咩分別?!

莫非。。。。no refund ?
如果不滿意 不是可以退款。。。

引用:
我一向對WXG無咩野好感....次次上去買野都唔利是....緊有D事....會令的不快的
VXF係佢代理我無法...不過我都唔係佢道買,MP5, F-grip及伸縮尾都去廣華街買算數。
G36....我都會買...不過同樣唔會訂羅....訂又唔會平D...我walk-in去街鋪買好過

一間連門市星期日都唔開既鋪仲可以點期望佢哋以“本地”客為本呢?

引用:
原帖由 b9296 於 21-7-2011 13:05 發表
一間連門市星期日都唔開既鋪仲可以點期望佢哋以“本地”客為本呢?
星期日唔開都唔係問題,最大問題係....係網上睇左D parts...去到14F要訂,比左訂....再等幾日至有....
即係由睇中一D parts到買到手....至少要去兩次...係兩次呀!香港地....有幾多人甘有耐性?
我就無羅,同係差不多的大型鎗鋪,長沙灣依興趣,人地個倉就係間離,係佢個網頁睇中左parts好,成鎗好。
mark低個part no.s去到,人地即係係倉羅比你,呢D至係香港消費模式。
你要我去兩次....平幾多都無用....而且跟本唔平!

64 12345
發新話題