發新話題

[VFC] 請在WXC訂咗U記G36C嘅朋友留意!!

一台滅火、一台扇風~真有趣~

引用:
原帖由 lololo 於 22-7-2011 21:54 發表
Ching你果case係外國唔係話退訂就可以解决, 我見你係格離台出post, 其他ching仲講到好似你唔岩甘

好多ching話佢地service好,未開showroom時都可以甘講嘅,
宜家....小弟真係不敢恭維,由其果位 ...
睇完師兄你既遭遇, 好似佢地有心玩野多過似開門做生意咁. 我諗無咩事都係唔上去喇...
而且相比之下依何b d野又多又齊, 不過最衰星期六唔開, 只係開1-5, 我放工人地又收工, 真係無嘜機會去到..

我諗又唔係有心玩野嘅, 可能係sale屎hold貨比熟客, 朋友....又或者賣出口好水位啫.....

既然人地肯退訂就算啦

我在WGY PM問佢有冇VFC MP5,佢話in stock...第日咪一早(11am)上去買...點知係冇嘅!!
支MP5要晚上才有,我要交人...ok...算啦!!!...算...下次再去

第二次去(一星期後)...賣哂
...個女嘅都好聲好氣,條肥仔真係10開9唔識
問可唔可以訂...又唔得喎!!!
如果你問我電話,日後有貨call我,我一定上去買...依家..我都廢事上去

WGC讚助WGY...當然多打手

引用:
原帖由 lololo 於 22-7-2011 21:54 發表
Ching你果case係外國唔係話退訂就可以解决, 我見你係格離台出post, 其他ching仲講到好似你唔岩甘

好多ching話佢地service好,未開showroom時都可以甘講嘅,
宜家....小弟真係不敢恭維,由其果位 ...
紅狗,E仔兩間我都幫親過。
兩間的sells都好好人,好盡心甘幫你。
而兩間都有一個共同點,就係係佢地個網上見到有貨,再打去問即時check再作實。
即日上門已經買到,唔洗好似WGX甘...又要比$落訂,又要二三日後至有...太麻煩了。
我第一次去紅狗果次,個sells令我覺得佢好有heart,佢都係玩GBB的。
果次係想買牛牛MK18 DD骨,當時成個廣華街都無曬貨,後來比我找到紅狗有。
就即刻走去買...佢地個倉都係左近,不過可能多人羅貨。我等左15-20mins..其間個sells見我等左甘耐。
走來同我吹水..佢知我都係玩GBB...仲係office羅左佢自己支“派米”身GBB比我睇(佢話係佢自己的)....真係令我覺得佢地唔係單為左出糧....係真係有heart的!
最後...佢仲比左張卡片我,話下次如果有野買...可先email比佢....佢早一點去倉叫人羅定出來,就可以上來即羅到貨。

回覆 36# 的帖子

贊 , 紅狗的客服都超級贊 每次回email最快就是詎家 雖然有些件小小貴 但是服務到位 也無差

Reddog has great service +1
Ken's Custom Magpul M4  

今日上去攞G36C晤,嗰職員認得我攞個MP5尾托整,同我講話可以攞返去換,即使冇盒都可以,我已經比咗朋友,職員話叫朋友上去換!
點解突然可以換,之前又話個托冇得鎖!
I Love my Yuki Meow

回覆 39# 的帖子

wgx 係咁架la...
D sales service又差,
比人上綱唱佢, 就只僅亡羊補窂...
與其怕別人話柄, 為何不一早做好自己呢???

說真,本地市場有幾大呢?人地都不是以本地生意為目標。
公道d講,下次同佢地買野咪問清楚先,佢地答唔實咪唔好買或訂住lor...
我又唔信同佢地訂又買唔到。

回覆 41# 的帖子

係!!你講得好岩, 好公道!!
係我地唔岩,買野冇問清楚!

Is it real that you can buy the vfx parts cheaper at wgc?

回覆 41# 的帖子

請先留意先前的回覆吧; 要明白有d ching係住得好遠的, 要晒車程同時間先會去旺角的

引用:
原帖由 Hitter 於 24-7-2011 13:44 發表
請先留意先前的回覆吧; 要明白有d ching係住得好遠的, 要晒車程同時間先會去旺角的
知道間野咁鬼煩又非去不可的話咪好肯定佢有先上去囉,而家人地擺明就係倉同舖分開,見到人地個 in stock 就即刻"鍾"上間果度,怪得邊個?

發新話題