發新話題

條命值多少? 130人仔!

引用:
原帖由 cyl198911 於 1-2-2017 20:40 發表

因為人血有鹽,其他動物既血冇人咁重鹽,老虎食過人會記得種味,下次又會搵人食

最低能係佢屋企人話動物園錯,因為佢有漏洞比人爬牆,入動物園要買飛是常識吧,睇完佢屋企人講野我完全唔可憐佢(雖然一開始話佢爬牆入 ...
一句講哂! 好彩我們生在HERE!

佢係執返部電話先會出事,小米應該負最大責任

小米打手抽水咁都信,為小米可以去到盡命都唔要。

引用:
原帖由 cyl198911 於 1-2-2017 20:40 發表

因為人血有鹽,其他動物既血冇人咁重鹽,老虎食過人會記得種味,下次又會搵人食

最低能係佢屋企人話動物園錯,因為佢有漏洞比人爬牆,入動物園要買飛是常識吧,睇完佢屋企人講野我完全唔可憐佢(雖然一開始話佢爬牆入 ...
我又聽過人肉含碳水化合物高於其他動物,所以人肉甜D好食D

老虎RIP

DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

中國人的傳統美德已經在文革中被摧毀了,當今一代的只是一班刁民而已。
引用:
原帖由 2slow 於 1-2-2017 14:09 發表

"因為他們根本不覺得自己有問題"

寫得十分之好
究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 rho837 於 2017-2-1 13:53 發表
我媽媽(80歳老人家)幾年前跟團去上海世博遊覽, 入場時俾一個強國大媽硬搶手上張入場券, 那個無恥仆街大媽重講句(拿你張票去敬老)! 有途人見到向那仆街大媽喝止搶野! 那仆街大媽大發雷霆又罵又哭! 到場 ...
O吾 _ 係oY嗎

老虎捉賊也是動物園經濟之砫,最後換來一死RIP
你的日子如何,你的力量也必如何

隻老虎死得唔值.我非黑心,係個人0N九自找.
FBC1

引用:
原帖由 FBC1 於 2-2-2017 12:09 發表
隻老虎死得唔值.我非黑心,係個人0N九自找.
X100
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 Ben_9413 於 2-2-2017 06:58 發表

O吾 _ 係oY嗎
我講屚了! 其實當時係兩個無恥仆街大媽走進個老人家旅行團度搶了兩張入場券!

佢地知道老人遊客團唔見張票可以從導遊駁到大露入場! 所以周圍搶人!

正常的社會淘汰
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

引用:
原帖由 rho837 於 2017-2-2 14:42 發表

我講屚了! 其實當時係兩個無恥仆街大媽走進個老人家旅行團度搶了兩張入場券!

佢地知道老人遊客團唔見張票可以從導遊駁到大露入場! 所以周圍搶人!
我o吾怪佢地學識有限 (需則分分鐘勁高學歷)
但係心地o吾好就係個人問題o剌

咁有氣回既你地? 睇慣啦下化?
乎合國情

引用:
原帖由 gtoray 於 2-2-2017 20:53 發表
乎合國情
我係為隻老虎不值啫.
FBC1

兄,此言差矣。
觀乎天朝子民過於自大自私,在此討論一下,亦無甚不妥。
老虎何辜?(華南虎為瀕危動物,因一個膠人而死一隻稀有動物,此膠人死有餘辜!)
引用:
原帖由 gtoray 於 2-2-2017 20:53 發表
乎合國情
究竟世界上還有神嗎?

發新話題