16 12
發新話題

淘佬買吸塵機

淘佬買吸塵機

精緻包裝
---
聖誕送大禮畀老虎,以前開嘅空頭支票,宜家一張張咁還。

打包精緻係服務之一!
一個什麼也不懂的老兵!!

吸乜Q
FBC1

附件

21-12-2015 21:17

我曾睇過片,但係日本片唔係大六咼.
FBC1

係咪少婦訂貨

引用:
原帖由 Lolanto 於 21-12-2015 22:41 發表
係咪少婦訂貨
大媽心水之選

呢招..金槍不倒.. Thx for sharing

引用:
原帖由 reniless 於 21-12-2015 18:59 發表
精緻包裝
---
聖誕送大禮畀老虎,以前開嘅空頭支票,宜家一張張咁還。
新年流流! 包到碌撚咁! 真正: 漆頭包禮物, 包完成碌撚咁!

而家 FB 害死人! 聖誔節又到啦! 班 C9 又係 FB 擺相 ....... 老虎日日 D7 我唔買禮物 ! 吊 ! 又要養家供樓供車交學費....... !

自己走去買 A貨 袋算把啦!

不過自己又 C弗行 難得有機會, 朋友介绍班來港掃名牌舊單車既大6佬, 即賣走哂幾部舊款單車 (600B)! 跟手再去買左兩部 (650B) 硬架又再訂多兩部 (650B / [12 x 148mm 尾合標準]) 避震架慢慢砌! 唉! 就住玩! 來緊七年唔會再買任何玩具(包括槍)!

引用:
原帖由 FBC1 於 21-12-2015 20:54 發表
吸乜Q
吸撚!

引用:
原帖由 rho837 於 22-12-2015 13:00 發表

新年流流! 包到碌撚咁! 真正: 漆頭包禮物, 包完成碌撚咁!

而家 FB 害死人! 聖誔節又到啦! 班 C9 又係 FB 擺相 ....... 老虎日日 D7 我唔買禮物 ! 吊 ! 又要養家供樓供車交學費....... !

自 ...
2008年我都曾經向太太說..最後呢支..點知..最後..又最後..
又最後..又最.最後..點知都是..買買買

引用:
原帖由 rho837 於 22-12-2015 13:00 發表

自 ...
每年都會送個袋畀老虎,上個月買咗個miu miu 細包,今個月bc有折買咗個大袋。下月想買個balenciaga背囊,個背囊真係靚,靚過prada 個書包。自己反而買少咗嘢,鞋靴太佔地方實在無位擺放新鞋靴。
---
我同老虎都無面書,面書睇壞人,三唔識七又話加好友。

引用:
原帖由 kornhill401 於 22-12-2015 15:28 發表

2008年我都曾經向太太說..最後呢支..點知..最後..又最後..
又最後..又最.最後..點知都是..買買買
買嘢條歪路好難返轉頭,以前鐘意買嘢返嚟收埋唔畀老虎知。最近老虎同我老媽一齊執屋打掃,畀老虎掃到好多嘢出嚟。不過老虎無發爛渣,老虎話阿媽同佢講,話我買嘢都無影響生活就由得我,無謂為小事嘈咬。
買嘢嘅惡習,就好似狗改不了吃x一樣,但老虎唔鬧又變得好無癮。宜家倆婆媳就教阿囡同老竇講唔好成日買無謂嘢。

如果個賣家加返呢幅相喺淘寶,貨品介紹改成"情趣吸塵機,吸X又得,塞X亦得",肯定收錢收到手軟

16 12
發新話題