49 1234
發新話題

[GHK] 想買rifle打game

想買rifle打game

改檟題

有冇師兄買左以下既槍可建議一下那支會少些機會用補品?
VXC VR16 saber cqb 2015
VFX MK18mod1
方仗Aug

或者請問有冇師兄有出過情況需要更換補品?

主要打CQB, 而Outdoor一年也只有幾場。。。所以想買支可内可外的槍

預算3000+1匣$(cqb 有副槍所以有2匣都夠)

我有馬老二AUG,無災情咼.
師兄你支乜牌子?
FBC1

引用:
原帖由 FBC1 於 11-7-2016 12:58 發表
我有馬老二AUG,無災情咼.
師兄你支乜牌子?
標題有maek係方仗。。。

Edit
加埋方仗兩字上去

回覆 2# 的帖子

呢度GBB區喎
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 新手一隻 於 11-7-2016 13:44 發表
方丈牌係咩牌?
標題分類有寫

我買左
暫時冇病冇痛
支鏡幾清 槍管夠長所以準成唔係問題

係WO,呢支係已經出左? 睇番之前好似都冇人講既

引用:
原帖由 gainax 於 11-7-2016 22:52 發表
係WO,呢支係已經出左? 睇番之前好似都冇人講既
樓主都識講個牌子叫「方仗牌」啦, 仲邊有人敢買佢

我自上次你單野之後已一直堅決罷買呢個牌子既野, 費事佢一陣又出律師信比我, 我巧驚驚

play玩具槍play到要出葉大律C.....

引用:
原帖由 Opica 於 11-7-2016 12:24 發表
請問有冇師兄出過災情?
災咩災... !我未聽過方丈d 野有災情的!

頂多只有現像... 幻覺... 同自然磨合...
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

引用:
原帖由 Dave 於 12-7-2016 10:12 發表

災咩災... !我未聽過方丈d 野有災情的!

頂多只有現像... 幻覺... 同自然磨合...
睇過朋友支方仗m4, 原裝bolt 既表面處理應該係市面咁多支m4最好既

bolt 底有一條條打橫既紋, 相信係為左令bolt 覆進果陣更加暢順, 將穩定性提昇到極致

但係朋友好短視, 唔明白方仗既用心良苦, 所以花錢換左鋼bolt

我生得聰明得罪你咩!!!

引用:
原帖由 ~~方~~ 於 12-7-2016 10:43 發表

睇過朋友支方仗m4, 原裝bolt 既表面處理應該係市面咁多支m4最好既

bolt 底有一條條打橫既紋, 相信係為左令bolt 覆進果陣更加暢順, 將穩定性提昇到極致

但係朋友好短視, 唔明白方仗既用心良苦, 所以 ...
d 人下下都自己動手改又換野,明明原裝已經近乎完美狀態... 手臭亂改壞了又呱呱叫真是的...

至於bolt 底橫紋,我記得槍炮世界有提過真鐵都有,十分正常,好似係...真的好似係...

不過不得不提,市場形像係好重要,2, 3 個月前有個澳州番來的朋友仔,話想玩airsoft ,
又聽聞方丈m4 有口皆碑,二話不說去買左套方丈m4 連5 匣,差不多 7 k 埋單,真係現兜兜...on _ _ ...
之後新手唔識玩當然好多個人問題提出啦... 成日問點解...點知姐...

原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

樓主唔好亂用"災情"兩字
產品會是完美無缺,有問題只是個人問題,個別事件
小心收綠屍信

咁又話分兩頭...
方仗牌既G5同M4都一樣, 打原裝真係好過下下去改野既~
換返D好既HOPUP膠同彈匣ORING...已經打得好好~

2,3個月前返黎, 如果唔係市面水魚價兼無匣賣...個人會買老馬M4多過方仗牌~
可能鬼仔真係鍾意拆槍, 感覺拆方仗牌似真槍D掛~

49 1234
發新話題