21 12
發新話題

用槍對付你???

用槍對付你???

香港人/中國人有個共通點,
就係唔尊重人與物.
乜都要摸餐飽至覺得冇蝕底.

當年你有無去過人體奥妙展......o的人
.....全部死屍o黎o架大佬

引用:
原帖由 Ben_9413 於 16-10-2016 21:11 發表
塑化屍體.
FBC1

引用:
原帖由 Ben_9413 於 16-10-2016 21:11 發表
心肝脾肺腎乜都要篤一餐, 條J都要篤o下至安樂, 總之就咪蝕俾人...

D 刀好似好流...?
據聞日本製東洋刀都唔可以運出國外?

回覆 6# 的帖子

古董就唔俾新鑄拎permit就得

個架有個手榴彈

我估係道具店?

秋葉源cosplay...?

引用:
原帖由 gtoray 於 16-10-2016 22:01 發表
D 刀好似好流...?
據聞日本製東洋刀都唔可以運出國外?
文化財保護法下, 大概有900把劍不能出口.
其它按足銃刀法攞足輸出鑑査証明就可出口..

相中o個o的99%係中國野, 其餘印度

寫日文...中國人鬼識睇

日本人對武士刀係咪有份執著,我去大板城見到啲搵遊客扮武士影相賺錢的舖,都綁住把刀唔比人拔出來

流渣翻譯:
拔刀前請通知店員一聲
突然之間拔出來的話,店員也會拔出來的喔(禮貌)
… 雖然有一半是玩笑,不過模型刀是“尖銳的金屬棒”
意外的危險的說,拿上手前請通傳一聲。

順帶一提,個拔出來原文中突然簡寫,
而就咁個拔字又有打飛機既意思

It's time to face the truth.

引用:
原帖由 KenChing 於 2016-10-17 10:16 發表
?oh=d436e307b35bd8d611f7fca7edf588a5&oe=5860E2D5
流渣翻譯:
拔刀前請通知店員一聲
突然之間拔出來的話 ...
毒到o尼

當年都比這些東洋刀吸引過,可惜無錢 Thx for sharing

引用:
原帖由 kornhill401 於 17-10-2016 15:17 發表
當年都比這些東洋刀吸引過,可惜無錢 Thx for sharing
依家有咪得囉

21 12
發新話題