發新話題

新加坡DJ怒插機場炒麵 爆粗:「幾X難食呀」

引用:
原帖由 JBL 於 1-11-2016 20:50 發表

新加坡人傲慢,不嬲睇唔起香港人...
無錯,佢地一向視香港為對手.
机場食店質素參差,但呢幾隻野有挑起事端既意途....句,杜文澤先生唔該你啦.就算難食亦唔應該打晒所有人.話晒只有一碟抄面.
FBC1

食大XX想好食本身已經白痴

但話說,桃園禁區裡面啲嘢食ok喎

一個人話炒麵難食係新聞,定係佢係DJ先上到新聞?算係乜新聞???
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

為何杜文澤被點名呢
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 2slow 於 2-11-2016 10:56 發表
為何杜文澤被點名呢
李國煌, 杜文澤及曾志偉, 響2015年大馬電影麻雀王合作過...

我想話... 機場野難食... 好奇呀?
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

候機室啲嘢食可以,唔差。

上圖係新加坡機場員工飯堂! 最多地度美食!

哦! 班波少用大牌檔風味作標準! 佢一定赢啦 !

引用:
原帖由 Dave 於 2-11-2016 11:10 發表
我想話... 機場野難食... 好奇呀?
咁多年來! 我未食過一間機場出境區內外的"快餐"係好好食!

我真正頂唔住,才會在機場食埋先上機.

引用:
原帖由 gtoray 於 1-11-2016 23:53 發表
其實個個機場入面既食店都唔好食得去邊,因為大部份都唔使靠回頭客
話說上星期響那霸機場見有間拉麵店細細,又多人食就排下隊啦,點知仲衰過香港五十嵐
跟住轉頭見到另一間仲搞笑,有餐蛋飯定食
咁呢個又唔怪得人地,人地沖繩美食其中一樣係午餐肉 ...

星洲既炒麵華人既都係用福建既麵,仲有印度人既炒麵都係粗麵,面身軟,炒起身成Pet野o甘 ,換成廣東式炒麵比較硬身又細,好唔同……包括當地餐館既所謂香港麵都炒到好XX

香港可以派蘇C黃遠征空降樟宜打個星仔一個措手不及

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 2-11-2016 19:02 發表
香港可以派蘇C黃遠征空降樟宜打個星仔一個措手不及
我都係諗起呢條蛋散

香港太多呢D滋事上位的人

坡仔up乜其實可以吾理佢,香港傳媒做乜要報又係一個問題

《河湟有感》司空圖

發新話題