17 12
發新話題

藍寶堅尼超跑「大牛」銷毀

見到都心痛

http://live.setn.com/Live/534
引用:
悲劇了…無牌開上路,千萬「大牛」竟成8千元廢鐵,已經排定上午9時在一家回收資源場執行銷毀,一輛要價上千萬元的「大牛」藍寶堅尼,竟然整台完好無事的被送進了報廢場,讓不少網友直呼:「心好痛!」稍早最新消息,車主委託律師來,申請暫緩執行。三立新聞網全程Live直播。
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

唔係應該話,有錢就是任性咩。

你地唔洗一見到個"牛"字就驚青咁大反應喎! 你們自己又拿翻出來講, N年前我以主動盡量Delete哂"情迷馬仔"啲Post! 冇人記得啦! 有朋友話我知有人在CGF以外Post有關我的事我都冇理啦! 你地重緊緊於懷.......而家到2017啦!  

後回應下面#9呢位(....乜乜冰C)就係當年自認車房仔既人竟然睇相都唔知哥施拉(GT-R)裝頂BAR位置係邊處就亂講我架車bababa! 牛, 德國馬SUV係緣葉, 黃色焊馬H2 同 PTW Cross Over! 及其他人重有幼稚到去Search我在CGF以外既Posts放上來及其他地方發洩...等等呢家野! 但此終我們贏! 痛就係痛! 係我們笑到痛快個隻!

香港地大把人揸靚車! 你要炫耀咪拿啲貨出來曬下威下等大家開心一下囉, 但係永遠一山還有一山高, 寮人者賤! 你笑我揸柴油貨車冇問題, 我一點不介意, 只係如果你有架75萬Land Rover D4(貨車)咪可以笑我架VW Caddy係cheap貨車囉! 又如果你再高小小揸架G350貨車的話, 你咪在柴油貨車巿場上大哂啦! 如果現實的你係未有柴油貨車又未有R的話! 講小句為有智慧. 我地唔會睇小任何人, 因為今天冇唔代表明天冇! 但如果你們係食屋企呀爺呀公呀爸留俾你地唧所謂有錢仔就更加唔好出聲為妙.   

(注: 貨車我唔只一架! 但架Caddy年幾前以trade-in換左别一架貨車LU!)
(注: 我又换了别一架R! 今次呢架係V6引擎就真係冇頂BAR啦, 請唔好再犯同一個錯, 話"R連頂BAR都冇.bababa" ! 會好瘀呀!)
(注: 玩具槍同車都唔咪我杯茶! 踏單車才是我杯茶, 我花錢在踏單車上多過槍同車. 貨車只係用來平日代踄及車朋友及單車上山用, 根本唔咪什麽一回事!)
(注: 由我開始在CGF到今天, 我冇主動挑任何人機, 只係有人以為我"好蝦"向我挑機! 朋友叫我灑LUM而我以私人PM做了, 但你們重睇唔開嬲嬲豬就與本人無關.)

其實送去回收場之前發生左咩事呢?
http://www.wargamehk.com/cgf/viewthread.php?tid=120693&extra=page%3D1
閱讀權限20還真不容易, 呃權限亂吹, 不用太上心

引用:
原帖由 暈又暈 於 15-12-2016 00:38 發表
其實送去回收場之前發生左咩事呢?
可能係鬼車,即來歷不明。

新年就到,去舊迎新 Thx for sharing

浪費.
FBC1

大牛好野黎,一輩子都買唔起既車

每次講牛,我就諗番某起師兄!
偽君子!永遠虛偽!

引用:
原帖由 失去靈魂騎兵師 於 16-12-2016 07:41 發表
每次講牛,我就諗番某起師兄!
咩事呢
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 m11.man 於 15-12-2016 16:48 發表
喂! 以你而家既收入! 我估由零開始你可以五年內可以出架!

引用:
原帖由 m11.man 於 15-12-2016 16:48 發表
偽貧可恥
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

引用:
偽貧可悲兼可恥.
FBC1

引用:
龍蝦會你都無入.講咩窮呀?
FBC1

17 12
發新話題