發新話題

[others] 睇黎又有廠出Lee Enfield - RWA Lee Enfield?

如果係平價路線,六角螺絲無人會出聲,但呢間廠吾係。

玩珍品亦都不應太掦,也許法庭判你無事,但其他成本上你都蝕番。
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

不如講番支#4 仔算啦

原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

引用:
原帖由 Dave 於 24-1-2017 15:46 發表
不如講番支#4 仔算啦
我都好奇最終見街係幾多大洋同修正o左幾多

引用:
原帖由 loveless 於 24-1-2017 16:07 發表

嬲嬲地訂左支真槍! 搞手續翻來擺槍房!

引用:
原帖由 loveless 於 24-1-2017 16:07 發表

as I know.........5K +/- 1K

引用:
原帖由 queen 於 24-1-2017 17:39 發表

as I know.........5K +/- 1K
Tanaka 領域了吧, 但RWA唔係tanaka. 某程度上消費者如果對其要求比對tanaka更高亦非不合理.

嘩.......呢個P0ST變左超濃缩咼.
FBC1

引用:
原帖由 FBC1 於 24-1-2017 20:13 發表
嘩.......呢個P0ST變左超濃缩咼.
下次打邊爐聚槍會時每人加多隻蟹作記念日。

呢個post係有價值既

一D可能因就gearbox已要裝拆的位置用六角代拉釘替我覺得還可以接受. 但連個上蓋鮫位都用六角就真係...

人地松榮車房仔都能做到博物館級數, 就只係看開發者有無心吧.

RWA算好彩,出呢D槍基本上D死忠Fans都係焗買,但比錢嗰刻就係谷鬼氣!好似呢枝4號咁,玩二戰英佬真係焗住買……但保證一路買一路小九佢……

KTW出左咁耐都未見過有實物。。。太罕有了,有貨就搶完

唯有望國九。

幾時先有No1MKIII呢
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

發新話題