發新話題

睇中3款槍,但邊把好?

引用:
原帖由 KENASUKA 於 7-2-2017 17:10 發表

日本、泰國最專業
呢方面你似乎幾熟咼,玩具槍仲心大心細呀?
FBC1

引用:
原帖由 FBC1 於 7-2-2017 17:36 發表

呢方面你似乎幾熟咼,玩具槍仲心大心細呀?
大家各有所長啫

揀定啦,唔好左右二頭擺啦.
FBC1

通常LEE 類人佢地最後會揀佐.....你俾佢O既SUGGESTION....以外O既嘢

引用:
原帖由 FBC1 於 7-2-2017 16:51 發表

淨係奥地利比插後面咋咩?
大6,以色列都得
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 7-2-2017 20:21 發表

大6,以色列都得
多謝資料提供.
S0兄你鬼馬啦.
FBC1

引用:
原帖由 lppl 於 7-2-2017 18:59 發表
通常LEE 類人佢地最後會揀佐.....你俾佢O既SUGGESTION....以外O既嘢
以前wgy好多呢D post

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 FBC1 於 7-2-2017 20:59 發表

多謝資料提供.
S0兄你鬼馬啦.
我以為你一本正經地諗錯隔離,險些兒嚇到我

《河湟有感》司空圖

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 8-2-2017 02:10 發表

以前wgy好多呢D post
Wgy點解冇咗?

引用:
原帖由 KENASUKA 於 8-2-2017 02:14 發表

Wgy點解冇咗?
香港打WARGAME其實圈子有幾大?? 唔太足夠人去SUPPORT兩個FORUM...
當年兩個FORUM其實都係同一班人...但我初玩果陣WGY係活躍過CGF...
到後來又轉SERVER(好似), 又少左人講野, 連D舊POST開箱/教學圖都無晒...
唔想上果度...慢慢D人就游返晒黎CGF, 而且一向睇呢度D POST比較學得多野D...

引用:
原帖由 stevechau 於 8-2-2017 09:17 發表

香港打WARGAME其實圈子有幾大?? 唔太足夠人去SUPPORT兩個FORUM...
當年兩個FORUM其實都係同一班人...但我初玩果陣WGY係活躍過CGF...
到後來又轉SERVER(好似), 又少左人講野, 連D舊POST開箱/教學圖都無晒...
...
WGY 文章質素下降都好耐,但引爆點係死左個半月server,
再忠心都走人...何況而家都直接關門大吉,作古了。

相信沒多少人從未係wgy 度學過野有過得著,所以都帶住幾分蛋蛋的哀傷。
然而wgy 人多口雜,說有50% 是呃水吹廢up鬧交互丟月經 post 應該已經是得體的說法。

ps. 然而在下是比較一視同仁,所有比較學術性既post,例如開箱,或是研究統計vs性能帖,都係同時同刻貼在cgf 同 wgy兩邊,無分比恥。

原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

自從佢地把Discuz升級後, 版面介面難睇難用難相處, 圖又調到默認丁屎o甘細粒, 超級趕客

你地諗多左喇
其實係因為我人好,又靚仔

1 個讚好! TOP

引用:
原帖由 gtoray 於 8-2-2017 11:56 發表
父娉涙諗多左浗
涓浗銆鍦板好,?靚仔
呀公, 亂碼o屋, 講多次o丫唔該

引用:
原帖由 loveless 於 8-2-2017 12:17 發表

呀公, 亂碼o屋, 講多次o丫唔該
互動動呻台呀

發新話題