49 1234
發新話題

[others] 台灣武哈祭2017(春)

台灣武哈祭2017(春)

好冷清。。。仲未有實況
仲諗緊VF屍同G香港今年會有乜"驚""喜"

VF屍如無意外就係SR25K和M4 RIS FSP...
希望會出G36系和MP5重制

想睇下G香港會唔會造新槍族
希望爆出做Famas...(機會不大...版權在某cyber槍手上)

PTS X KWA/KWC 的PTRD和Mega arms 308...

說好的vfZ stf 12 shotgun 呢?

得相一張~

「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

LCT G3

附件

17-2-2017 12:37

回覆 4# 的帖子

後面枝 AK 前截太前衛,接受唔到。。。

海報.....好有外送茶feel.....

現在買機票去,都趕得上吧 Thx for sharing

海報果排版真係....求其搵下架仔嘢抄都好丫...

引用:
原帖由 2slow 於 17-2-2017 12:03 發表
得相一張~

?oh=844a8bcc6e23eea3b4c95fa505fd86a4&oe=59373CCB
左手邊第五個

呢班係2016年。。。

引用:
原帖由 channet 於 17-2-2017 11:28 AM 發表
說好的vfZ stf 12 shotgun 呢?
VFC今次冇參展

引用:
原帖由 gtoray 於 17-2-2017 13:31 發表
海報.....好有外送茶feel.....
咁好似清晰D

原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

引用:
原帖由 Dave 於 2017-2-17 16:09 發表

咁好似清晰D

媽咪係邊?好唔得喎D囡囡

引用:
原帖由 屈濕 於 17-2-2017 16:11 發表

媽咪係邊?好唔得喎D囡囡
比小小愛心啦.
FBC1

引用:
原帖由 FBC1 於 17-2-2017 17:14 發表

比小小愛心啦.