發新話題

[DIY] [新造型] 做得多軍佬係時候轉下行!

引用:
原帖由 walther 於 2017-5-3 17:36 發表
第一張令我諗起學警出更
點都係囧探出更(22 Jump Street)啦下話
我擺明係Jonah Hill

勇氣可嘉
別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

確係有勇氣。
FBC1

做得多軍佬的確會悶
我都有諗過玩中東民兵look
師兄個look都有好心機

引用:
原帖由 jacko 於 2017-5-3 18:33 發表
勇氣可嘉
有咩話勇唔勇氣喎

咁樣?
引用:
原帖由 walther 於 3-5-2017 17:36 發表
第一張令我諗起學警出更
究竟世界上還有神嗎?

NYPD個帽徽都唔算貴,執齊一套先難搞。
引用:
原帖由 屈濕 於 3-5-2017 14:02 發表

普通US ARMY帽徽,因為除左醫悲之外,你唔會係香港搵到美警警帽徽
我唯有用住US ARMY Badge先

同埋Aviation Branch個徽唔係咁ge樣
究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 48191 於 2017-5-3 21:20 發表
NYPD個帽徽都唔算貴,執齊一套先難搞。
點都會係醫悲買架啦,得個度有齊警徽警章

Doesn't look bad at all!  Very stylish!  Thanks for sharing

引用:
原帖由 walther 於 3-5-2017 17:36 發表
第一張令我諗起學警出更
好多後生既應該未睇過學警出更... 我記得有一個可以扮喇叭講野, 有個好鍾意槍既女警好大....

樓主好有中國特色

引用:
原帖由 sealsman 於 2017-5-4 10:25 發表
樓主好有中國特色
有冇搞檸錯?邊忽似中國特色先?

引用:
原帖由 Nova_Dust 於 2017-5-4 10:01 發表
Doesn't look bad at all!  Very stylish!  Thanks for sharing
I should've brought some doughnuts with me

引用:
原帖由 eddie_hk 於 2017-5-4 10:12 發表

好多後生既應該未睇過學警出更... 我記得有一個可以扮喇叭講野, 有個好鍾意槍既女警好大....
仲以為講無記個套,心諗關咩事,原來係講Police Academy

Ching 終於砌齊一set
黑恤衫係咪膊頭有扣果啲軍裝款 ? 響邊度搵到 ?

發新話題