發新話題

靚姐鋪比人淋油?

賣玩具槍都咁大仇口?厄錢?
FBC1

我估唔關靚姐事, 佢咁好招呼D客人.

引用:
原帖由 FBC1 於 20-5-2017 12:25 發表
賣玩具槍都咁大仇口?厄錢?
賣乜都有機會架啦 夜場飲大兩杯都有機會被人爆樽
其實關邊個事都未知

怪我過份美麗~~

淋紅油都只不過係想傳達恐嚇信息,但依家都唔知佢想俾個信息邊間舖,依家D社團人士做野真係求其到震,我如果係指使既人就一定唔收貨,要佢淋過,走之前仲要佢 whatsapp 張相俾我睇。

WtsaPP實有掛,呢D判上判係咁啦
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 JBL 於 20-5-2017 11:57 發表

銃工房一樣比人撞過...
我意思係都有份

引用:
原帖由 walther 於 20-5-2017 18:20 發表
淋紅油都只不過係想傳達恐嚇信息,但依家都唔知佢想俾個信息邊間舖,依家D社團人士做野真係求其到震,我如果係指使既人就一定唔收貨,要佢淋過,走之前仲要佢 whatsapp 張相俾我睇。
可能隔黎模型店買完支雙星倒寫左姐
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

引用:
原帖由 Dave 於 20-5-2017 21:24 發表

可能隔黎模型店買完支雙星倒寫左姐
倒瀉屎可能性高D咼.
FBC1

以前S3。。。 隔離地盤 起樓 成幅相冧咗都係咁

引用:
原帖由 kornhill401 於 20-5-2017 14:18 發表
我估唔關靚姐事, 佢咁好招呼D客人.
快啲叫呀靚姐拾套火红色超短迷你裙DEEP-V及黑C LOOK! 旺一旺佢!

引用:
原帖由 rho837 於 20-5-2017 23:25 發表

快啲叫呀靚姐拾套火红色超短迷你裙DEEP-V及黑C LOOK! 旺一旺佢!
嘩......流鼻血兼排長籠.
FBC1

引用:
原帖由 FBC1 於 21-5-2017 01:48 發表

嘩......流鼻血兼排長籠.

發新話題